Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 09-10-2012, 02:12 AM
johkav johkav is offline
Member
 
Join Date: Sep 2012
Location: Stockholm
Posts: 4
Question "Error, missing ILok authorization for "Pro Tools 10".

I recently bought Avid Pro Tools nine Mbox which included an update for pro tools ten as well. Pro Tools 9 won't start on my computer (macbook air), and when I had downloaded and installed pro tools ten, I can't open it cause it says ""Error, missing ILok authorization for "Pro Tools 10". Please insert the necesarry ILok and restart Pro Tools". The ILok is there, I've downloaded the necessary files. I've been looking around and seen that a lot of people have had this problem; but I only seem to find solutions for PC users? I am quite an untechnical person, so please spare me of besserwisser comments here :) I just wanna get going with my own song writing, and hoped that buying programs would spare me from these sorts of complicatations. Any suggestions on how to get this working? There should be a solution, right?!!
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"Missing iLok authorization" error for MAC USERS jonopeters macOS 53 10-25-2016 12:47 PM
Random Error, missing iLok authorization for "Pro Tools 9" ktuulu Windows 52 04-05-2012 09:53 PM
Pro Tools sudden "missing iLok" message when connected external USB devices. mgoorevich macOS 5 01-04-2012 02:13 PM
Help! Error, missing iLok authorization for "Pro Tools 9" digitalwhispers Pro Tools 9 6 10-13-2011 03:25 PM
Pro tools 9 crashes at startup "Bus error" in thread "MainThread", at address 0x0 danball macOS 2 09-26-2011 04:49 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:53 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com