Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-14-2007, 04:40 PM
Hp trigger Hp trigger is offline
Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 5
Default Midi Input drops out on just Instrument tracks?

This has happened before and now again today. Out of nowhere the midi input on -Instrument tracks- has stopped responding. However the midi input on -Midi tracks- is still working as normal. This is driving me up the wall, can anyone help? Why is this occuring? How do I fix a session that is having this problem?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2 instrument tracks each controlled by different MIDI input/instrument Midimax Pro Tools M-Powered (Win) 0 03-20-2012 03:10 PM
MIDI Input Selector Not Working on Instrument Tracks? kafka MIDI 0 08-02-2011 06:50 PM
MIDI Tracks Versus Instrument Tracks. VERY Confused. Rick540 MIDI 8 12-04-2008 11:04 AM
Instrument track doesn't register midi input in 7.4 Teolin MIDI 3 01-21-2008 03:11 PM
No sound from "Aux Input" and "Instrument" tracks slowdude 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 12-25-2005 03:46 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:34 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com