Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-12-2012, 09:59 AM
Siegfried Meier Siegfried Meier is offline
Member
 
Join Date: Feb 2002
Location: Los Angeles
Posts: 1,501
Default Old PT7HD Licence In iLok Account

Hey guys,

We've got this extra HD7 license in our iLok account that we never transferred over. Just purchased an upgrade to 10 (to go from 7-10) and I can't seem to put this on my iLok. I get a "Cannot download license: Pro Tools HD 7.3/7.4 Bundle requires surrender of license(s) on attached iLoks which were not found." error message.

What surrender is it looking for? This was a license we got new with our HD rig back in 2007, I was hoping to be able to use it...

Thanks for any help!
Sig
Reply With Quote
  #2  
Old 06-12-2012, 10:19 AM
Siegfried Meier Siegfried Meier is offline
Member
 
Join Date: Feb 2002
Location: Los Angeles
Posts: 1,501
Default Re: Old PT7HD Licence In iLok Account

I guess it doesn't matter - you select which version to upgrade in your AVID account when you update the HD10 license.

Thanks!
Sig
Reply With Quote
  #3  
Old 06-12-2012, 10:24 AM
Siegfried Meier Siegfried Meier is offline
Member
 
Join Date: Feb 2002
Location: Los Angeles
Posts: 1,501
Default Re: Old PT7HD Licence In iLok Account

Hmm I guess it does matter?

It won't let me surrender my HD8 versions on either of my iLok - it seems to only want to surrender HD9? Anyone know what the deal is?

EDIT - I think I got it...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cannot remove my iLok from an account with iLok License Manager roberts macOS 6 06-10-2013 03:28 PM
[HELP] Can't Transfer ProTools10 Licence to My iLok (unDetect iLok) :( nmstudio Windows 5 10-25-2011 04:10 AM
New iLok from Digital Village is already registered to another iLok.com account!? Vytis 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 02-06-2009 02:09 AM
iLok License not found (TL) - visible on iLok.com account LiamSlack 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 03-17-2008 12:02 PM
Registering Mpowered ILOK to ilok account? Matt Whritenour Pro Tools M-Powered (Win) 1 03-22-2006 08:17 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:49 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com