Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 12-14-2008, 05:49 PM
meathman meathman is offline
Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 48
Default audio appearing as text

someone loaded audio onto an ftp site for me to pull

I got the files, but the are appearing as text and quiktime, i tunes, etc will not read them. They are the correct file sizes so it seems like the audio data is in there, but i cant get them to play

im assuming the ftp site changed them, how con i recover them?

thanks
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Noise appearing when using M-Audio Fast Track Pro RURTOS FireWire & USB Audio Interfaces (Win) 1 05-06-2013 06:02 PM
Audio appearing too early markblasco 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 02-29-2012 11:36 PM
Elastic Audio - Markers not appearing after analysis Matt Darcy General Discussion 7 08-18-2008 09:03 AM
Audio Regions not appearing stormpro Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 07-22-2005 01:28 AM
White noise appearing in audio file! Ozzie Pro Tools TDM Systems (Mac) 10 08-13-2002 07:39 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:49 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com