Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-19-2002, 01:49 AM
zorro zorro is offline
Member
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 20
Default New G4 DP e Digi 001 resolved

Please select digisistem init in extension folder
and add a space in the field before Digietc.
It work great
by Antongiulio Frulio Italy
Reply With Quote
  #2  
Old 09-19-2002, 03:00 AM
OgnKog OgnKog is offline
Member
 
Join Date: Dec 2000
Posts: 514
Default Re: New G4 DP e Digi 001 resolved

That simple ? [img]images/icons/shocked.gif[/img]

No hardware issues or anything else ???

I'm amazed !!!
__________________
We are all in this together.
Reply With Quote
  #3  
Old 09-19-2002, 05:18 AM
fresh_meat fresh_meat is offline
Member
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 302
Default Re: New G4 DP e Digi 001 resolved

Man it cant be that simple. thats too easy
Reply With Quote
  #4  
Old 09-19-2002, 07:06 AM
fresh_meat fresh_meat is offline
Member
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 302
Default Re: New G4 DP e Digi 001 resolved

yeah come on Digi...im itching to get my Mac
Reply With Quote
  #5  
Old 09-19-2002, 08:30 AM
kenhawkins kenhawkins is offline
Member
 
Join Date: Jun 2000
Location: Atlanta, GA, USA
Posts: 605
Default Re: New G4 DP e Digi 001 resolved

i will be watching this thread with both eyes! if it is true then i am off to the store!

ken;
__________________
What is Ken Hawkins up to?
Reply With Quote
  #6  
Old 09-19-2002, 09:45 AM
artguilljr artguilljr is offline
Member
 
Join Date: Jan 2000
Location: San Antonio, TX
Posts: 185
Default Re: New G4 DP e Digi 001 resolved

Tried it and it didnt work all this does is make the extension load first .
But I will try it again, anything to get up and running again. I hate using DP3 in the meantime.
I also did that firmware reset for the fan noise and that worked great !
__________________
Art Guillermo Jr.
Owner
Trans-Plant A/V (San Antonio, Tx)
Reply With Quote
  #7  
Old 09-20-2002, 01:13 PM
kenhawkins kenhawkins is offline
Member
 
Join Date: Jun 2000
Location: Atlanta, GA, USA
Posts: 605
Default Re: New G4 DP e Digi 001 resolved

Quote:
Originally posted by artguilljr:

I also did that firmware reset for the fan noise and that worked great !
<font size="2" face="Verdana, Arial">i do not think i have seen this one. what firmware reset for the fan?

thanks,
ken;
__________________
What is Ken Hawkins up to?
Reply With Quote
  #8  
Old 09-21-2002, 12:38 AM
zorro zorro is offline
Member
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 20
Default Re: New G4 DP e Digi 001 resolved

It work on sys based on
New G4 DP 867 Digi 001 PT 5.1.1
really work, sometime at the first startup
the system freeze than press the reset button
and the second start every good.
Reply With Quote
  #9  
Old 09-21-2002, 10:32 AM
artguilljr artguilljr is offline
Member
 
Join Date: Jan 2000
Location: San Antonio, TX
Posts: 185
Default Re: New G4 DP e Digi 001 resolved

Actually the firmware reset goes like tjis

Hold down the (option) +(command)+(o)+(f) keys
when prompted to do so let go you will be in a white firmware window type in (reset-all) and it will restart.

Now No More Excessive Fan Noise from The G4
HOWEVER i will warn all the boot up tricks that used to work no longer do, and i dont know how to get it back to the old firmware setup. So i would not recommend doing this until digi figures out a real fix

I did talk to a rep and he says they've known about this for a while and they are writing new code for the digi init .
Apparently its somthing with the redesigned PCI bus in the mirrorfaces, and a fix should (w/ No Confidence) be out in a week or two.

Also said digi002's aren't even in production yet and
OSX Support by end of year, at the latest Feb.
OSX basicly threw all their code out the window
because its based on UNIX making them start from scratch.

BTW, all info is out of the reps mouth no BS Rumours HERE!
__________________
Art Guillermo Jr.
Owner
Trans-Plant A/V (San Antonio, Tx)
Reply With Quote
  #10  
Old 09-24-2002, 06:58 AM
zorro zorro is offline
Member
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 20
Default Re: New G4 DP e Digi 001 resolved

Be sure to install Digi 001 PCI card in the slot numbered 5 ( the last) and inser a space before
Digisistem init. It really work, today i have installed
a second G4 867 DP & digi001 and it work.
Maybe freeze on the first startupso i press reset button
and work.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Issues resolved and not resolved by 10.2 notedmusic Windows 3 05-22-2012 01:17 PM
IE8 and Install, ever resolved? illy5603 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12 09-04-2009 10:08 AM
Is DUY D.O.A....??! >>RESOLVED<< BDWillis Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 05-17-2007 04:29 PM
Has the Digi System Init Hard drive slowdown been resolved? Shaneo1234 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 05-18-2001 07:58 AM
Digi SUPPORT, PLEASE READ "Is this considered not resolved?" in the PTLE for MAC conf lisonic 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 03-03-2001 01:40 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:21 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com