Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-25-2009, 10:40 AM
crizdee's Avatar
crizdee crizdee is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2004
Location: Brighton, UK
Posts: 10,696
Default Can't complete request- assertion error and wmTDM Flag error

Hi,

I got this message...

could not complete your request because assertion in volumes/development/vb-protools-8/altura ports blah blah line 296
http://i229.photobucket.com/albums/e...RTIONERROR.jpg

followed by the wmTDM-Flag error on DSP
Hide warnings or continue
http://i229.photobucket.com/albums/e...MFLAGERROR.jpg

The session wouldn't play any more! didn't freeze or crash just transport wouldn't do anything.

Trashed all prefs, repaired permissions rebooted the mac and PT, re loaded the session, and guess what? wmDSP TDMFlag error on DSP

I know its been discussed that this is or could be soundtoys (wave mechanics) but i have e-mailed them before and got no reply.

Anyone else?
__________________
PT MAC Troubleshooting... http://duc.avid.com/showthread.php?t=54888

Producer, Engineer,
UKmastering Mixing & Mastering
Blinders_Columbia top 40 UK album charts
Slow Readers Club Joy Of The Return #9 UK album charts

www.ukmastering.com


PT10.3.10 Mountain Lion HD6 accel Magma PE6R4 D Command 32 MacPro 12 Core 3.46ghz UAD-2 Octo x2. Manley Vari-Mu, Manley Massive Passive, SSL VHD, ADL600, Grove Tubes ViPre, Tube-Tech CL-1B. Hafler TRM active monitoring.
Reply With Quote
  #2  
Old 06-25-2009, 12:06 PM
hummerZ hummerZ is offline
Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: NYC
Posts: 264
Default Re: Can't complete request- assertion error and wmTDM Flag error

trash databases on all drives?
Reply With Quote
  #3  
Old 06-25-2009, 02:40 PM
crizdee's Avatar
crizdee crizdee is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2004
Location: Brighton, UK
Posts: 10,696
Default Re: Can't complete request- assertion error and wmTDM Flag error

Quote:
Originally Posted by hummerZ View Post
trash databases on all drives?
Hi,

Yes forgot to mention i trashed all them at the same time.

I have also saved session copy with copy all audio to make a new session.
I've run out of things to try Trashed all prefs and database files. saved session copy to make new session.

I.m getting lots of could not complete commands error messages!! mute midi region/ cut midi region/ copy midi region,
I'm getting this...
http://www.youtube.com/watch?v=gHCDNDWxUdg

Chris
__________________
PT MAC Troubleshooting... http://duc.avid.com/showthread.php?t=54888

Producer, Engineer,
UKmastering Mixing & Mastering
Blinders_Columbia top 40 UK album charts
Slow Readers Club Joy Of The Return #9 UK album charts

www.ukmastering.com


PT10.3.10 Mountain Lion HD6 accel Magma PE6R4 D Command 32 MacPro 12 Core 3.46ghz UAD-2 Octo x2. Manley Vari-Mu, Manley Massive Passive, SSL VHD, ADL600, Grove Tubes ViPre, Tube-Tech CL-1B. Hafler TRM active monitoring.
Reply With Quote
  #4  
Old 06-25-2009, 03:56 PM
crizdee's Avatar
crizdee crizdee is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2004
Location: Brighton, UK
Posts: 10,696
Default Re: Can't complete request- assertion error and wmTDM Flag error

Hi,

Well i think i fixed can't complete request error messages by moving the midi regions off of the instrument tracks and onto a separate midi track not sure why, but i can now edit the midi again.

BUT the big issue is i'm getting lots of wmTDMFlag error messages when assigning outputs and sends and i just created a new track, got a swod and a crash...

crash log... http://www.sendspace.com/pro/dl/fmz04g

i've got 2 echoboys TDM, 2 filter freaks TDM and 1 pitch blender TDM and i'm quite sure the wmTDMFlag errors are caused by one of these plugs.

Chris
__________________
PT MAC Troubleshooting... http://duc.avid.com/showthread.php?t=54888

Producer, Engineer,
UKmastering Mixing & Mastering
Blinders_Columbia top 40 UK album charts
Slow Readers Club Joy Of The Return #9 UK album charts

www.ukmastering.com


PT10.3.10 Mountain Lion HD6 accel Magma PE6R4 D Command 32 MacPro 12 Core 3.46ghz UAD-2 Octo x2. Manley Vari-Mu, Manley Massive Passive, SSL VHD, ADL600, Grove Tubes ViPre, Tube-Tech CL-1B. Hafler TRM active monitoring.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Could not complete your request because Assertion in Line 207 error okisailor Pro Tools M-Powered (Win) 2 09-09-2014 12:50 PM
Assertion Error could not complete your request....line 100- HEELP! depp88 macOS 5 11-13-2013 03:59 PM
HELP! "Could not complete your request because an error..." natedascholar 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 09-12-2012 09:47 PM
need help getting error could not complete your request Anwalk Pro Tools M-Powered (Win) 3 06-26-2010 09:53 AM
Could not complete request...error! octophonic Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 07-27-2000 11:12 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:08 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com