Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-28-2004, 01:28 PM
LACrusaders LACrusaders is offline
Member
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 2
Default Distortion in playback on recorded audio

I am having an electrical sounding distortion after i have recorded audio which is recorded perfectly....

I am on a mbox and when I turn the mix control to playback to hear my recorded audio, heavy distortion occurs...

Please inform me as to how to get a good signal for playback.

As it is recorded it has good levals and sounds perfect...

thank you,
crusader
Reply With Quote
  #2  
Old 12-28-2004, 03:09 PM
stephen duffy stephen duffy is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Oakland CA
Posts: 140
Default Re: Distortion in playback on recorded audio

sounds like you may be experiencing the saame thing as I am... I have distortion in one channel only and I know for a fact that my record levels are good. I think it's a bug in 6.7 because it sated happening to me only after I installed 6.7 on my hard drive...
I called digi the first time it happened and they told me to trash my protools preferences from the library. This woreked but here i am a few days later and I have the same problem...
I've just trashed the plist protools prefernces.. here goes..


hmmm didn't work,, I'm calling Digi..
Reply With Quote
  #3  
Old 01-26-2005, 10:49 AM
hoofandtoe hoofandtoe is offline
Member
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 3
Default Re: Distortion in playback on recorded audio

hey, did you ever figure it out. I am on PC and i don't get the sound if i am importing audio and editing and playing back but whenever i record on my owm through the mbox, Major distortion?

ANy help would be great,

chris
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Horrible Distortion of any audio played or recorded in Pro tools 10 Stoozy Windows 4 02-20-2013 03:22 PM
Do not understand how to get recorded audio to playback, need help. Boots Pro Tools M-Powered (Win) 2 12-16-2010 11:46 PM
recorded audio will not playback dkaudio Pro Tools M-Powered (Mac) 4 11-07-2008 08:06 PM
Mbox Distortion / Garble on recorded Audio. KingFish 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11 04-09-2006 02:50 AM
noise/distortion on recorded audio gluefoot General Discussion 4 03-12-2004 01:44 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:56 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com