Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Post Production > Post - Surround - Video

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-05-2013, 02:31 PM
Brandonx1 Brandonx1 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2003
Location: Los Angeles
Posts: 2,937
Default Sync HD code 205

Anyone know what this code means or have a list of sync HD codes or know where to get a list of codes for the sync HD?
Thanks
Brandon
__________________
Brandon Howlett
Vibe Audio Post, Inc.
Re-recording Mixer
Custom Build CPU, HDX 1, Omni, 192 I/O Digital
S6 M10 24 fader
Satellite Mac Pro, HDNative, 192 I/0
Black Magic HD Extreme
Reply With Quote
  #2  
Old 04-05-2013, 02:47 PM
Craig F Craig F is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Portland, OR
Posts: 12,591
Default Re: Sync HD code 205

when do you get the code?
could it be the Firmware version?
__________________
...

"Fly High Freeee click psst tic tic tic click Bird Yeah!" - dave911

PT11 System Requirements link http://avid.force.com/pkb/articles/C...m-Requirements


Thank you,

Craig
Reply With Quote
  #3  
Old 04-05-2013, 04:13 PM
Brandonx1 Brandonx1 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2003
Location: Los Angeles
Posts: 2,937
Default Re: Sync HD code 205

Quote:
Originally Posted by Craig F View Post
when do you get the code?
could it be the Firmware version?
Upon boot. I can't get PT to see the sync Hd I just bought. I think it's the cable to. I bought a mac serial mini din but I think I need a cross over mini din. Not really sure at this point as their is just not too much info. Any ideas?
__________________
Brandon Howlett
Vibe Audio Post, Inc.
Re-recording Mixer
Custom Build CPU, HDX 1, Omni, 192 I/O Digital
S6 M10 24 fader
Satellite Mac Pro, HDNative, 192 I/0
Black Magic HD Extreme
Reply With Quote
  #4  
Old 04-05-2013, 04:25 PM
Craig F Craig F is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Portland, OR
Posts: 12,591
Default Re: Sync HD code 205

were did you get the cable from? it may be a Mac parallel cable miss packaged
__________________
...

"Fly High Freeee click psst tic tic tic click Bird Yeah!" - dave911

PT11 System Requirements link http://avid.force.com/pkb/articles/C...m-Requirements


Thank you,

Craig
Reply With Quote
  #5  
Old 04-05-2013, 04:48 PM
Brandonx1 Brandonx1 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2003
Location: Los Angeles
Posts: 2,937
Default Re: Sync HD code 205

Ordered from ebay. Any local LA retailers sell the serial cable I need?
Thanks for all the help.
__________________
Brandon Howlett
Vibe Audio Post, Inc.
Re-recording Mixer
Custom Build CPU, HDX 1, Omni, 192 I/O Digital
S6 M10 24 fader
Satellite Mac Pro, HDNative, 192 I/0
Black Magic HD Extreme
Reply With Quote
  #6  
Old 04-05-2013, 05:16 PM
Craig F Craig F is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Portland, OR
Posts: 12,591
Default Re: Sync HD code 205

Pacific Radio has themhttp://www.pacrad.com/about-pacific-radio-electronics
I've gotten them, from them in the past
__________________
...

"Fly High Freeee click psst tic tic tic click Bird Yeah!" - dave911

PT11 System Requirements link http://avid.force.com/pkb/articles/C...m-Requirements


Thank you,

Craig
Reply With Quote
  #7  
Old 04-05-2013, 05:46 PM
Brandonx1 Brandonx1 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2003
Location: Los Angeles
Posts: 2,937
Default Re: Sync HD code 205

Hi Craig,
Thanks for all the help. Is it this one?
http://www.pacrad.com/pan-pacific-s-8mdm-10.html I think that's the cable I bought but maybe the seller made a mistake in the description.
Thanks again
__________________
Brandon Howlett
Vibe Audio Post, Inc.
Re-recording Mixer
Custom Build CPU, HDX 1, Omni, 192 I/O Digital
S6 M10 24 fader
Satellite Mac Pro, HDNative, 192 I/0
Black Magic HD Extreme
Reply With Quote
  #8  
Old 04-05-2013, 05:54 PM
Meads Meads is offline
Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: Germany
Posts: 2,902
Default Re: Sync HD code 205

It's important that it's a crossover cable, like this one:

http://www.ebay.com/itm/Mini-Din-Min.../370768681303?
__________________

iMac Pro
- MacOS 10.14.6
---
- Pro Tools U HDN 2019.6
- Avid HD Omni + HD I/O 8x8x8
- C|24 | S3 | Dock
Reply With Quote
  #9  
Old 04-05-2013, 07:00 PM
Craig F Craig F is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Portland, OR
Posts: 12,591
Default Re: Sync HD code 205

Quote:
Originally Posted by Brandonx1 View Post
Hi Craig,
Thanks for all the help. Is it this one?
http://www.pacrad.com/pan-pacific-s-8mdm-10.html I think that's the cable I bought but maybe the seller made a mistake in the description.
Thanks again
I'm sure that is what I bought in the past

if it has the ST on the end then it's the Straight Through and will not work with the sync

do you have a DMM to beep test the cable?
__________________
...

"Fly High Freeee click psst tic tic tic click Bird Yeah!" - dave911

PT11 System Requirements link http://avid.force.com/pkb/articles/C...m-Requirements


Thank you,

Craig
Reply With Quote
  #10  
Old 04-05-2013, 07:19 PM
Brandonx1 Brandonx1 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2003
Location: Los Angeles
Posts: 2,937
Default Re: Sync HD code 205

Yes I have one and that's a great idea! I'll check it out.
__________________
Brandon Howlett
Vibe Audio Post, Inc.
Re-recording Mixer
Custom Build CPU, HDX 1, Omni, 192 I/O Digital
S6 M10 24 fader
Satellite Mac Pro, HDNative, 192 I/0
Black Magic HD Extreme
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sync HD error code dr-cyclops Pro Tools HDX & HD Native Systems (Win) 1 07-02-2013 12:30 AM
Time Code out of 003 to Sync HD M-ManLA Post - Surround - Video 7 02-23-2013 11:35 PM
sync and time code docbop Post - Surround - Video 3 07-21-2009 02:46 PM
sync 002 to time code? Jeremy Lemos Tips & Tricks 5 11-30-2003 11:48 PM
USD,Linear time code Sync PeterD Pro Tools TDM Systems (Mac) 9 02-20-2001 04:01 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:29 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com