Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-27-2012, 01:48 PM
DanielZ DanielZ is offline
Member
 
Join Date: Oct 2011
Location: St. Paul
Posts: 59
Default Red Record light blinks/auto read goes to black

When I arm the Record on any Track in any session, new or old, the red light blinks and the "auto read" tab/button highlights dark—and I can't Record a thing.

Did I accidentally hit some strange keystroke?

I'm on Pro Tools 10.0.1 and everything, except some minor bugs, has worked fine for months.

Please help,
Dan
Reply With Quote
  #2  
Old 05-27-2012, 09:01 PM
TOM@METRO's Avatar
TOM@METRO TOM@METRO is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2006
Location: Los Angeles
Posts: 17,344
Default Re: Red Record light blinks/auto read goes to black

Are you in 'Low Latency' mode?

And to effectively help you, it would be nice to know the specs of your system.
__________________
~ tom thomas

Formerly hobotom

Pro Tools Ultimate 2021 HDX
HD Omni and 192 I/Os
Windows 10
Intel Hexcore i7
All Samsung Pro SSDs
Ampex MM1200 2" 24 trk tape
Outboard: UREI, Eventide, Lexicon, Yamaha, TC Electronics, Orban, ART, EchoAudio, Dolby, Hughes, API, Neve, Audio Arts, BBE, Aphex, Berringer, MOTU, dbx, Allison, etc.
Plug-ins: Too many to talk about.

www.metrostudios.com
Reply With Quote
  #3  
Old 05-27-2012, 09:16 PM
DanielZ DanielZ is offline
Member
 
Join Date: Oct 2011
Location: St. Paul
Posts: 59
Default Re: Red Record light blinks/auto read goes to black

Mac Pro (tower)

Mac OS 10.6.8

Pro Tools 10.0.1.58

I've had this computer for over one year and have worked in Pro Tools 9 through Pro Tools 10.0.1.58.

I've been in Pro Tools 10.0.1.58 for months and I've never seen this problem.

Yes I am in 'Low Latency' mode, Input Monitoring Only—an I have been working this way since January.

I had a four hour recording session last night, all was normal—then this problem arose.

Did I accidentally strike a key combination that caused this…or is it something else?

I deeply appreciate any help you could give me.

Many thanks,
Dan
Reply With Quote
  #4  
Old 05-29-2012, 04:45 PM
DanielZ DanielZ is offline
Member
 
Join Date: Oct 2011
Location: St. Paul
Posts: 59
Default Re: Red Record light blinks/auto read goes to black

I don't know what happened. I went into my studio today and everything worked perfectly. Go figure.

Dan
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Why ''auto read'' turns black in stead of green while recording enable? Martin Pieters Windows 1 11-05-2011 03:35 AM
003 rack host light blinks teleric 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 11-26-2009 02:20 PM
1394 led light blinks on 002 Irenaus 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 01-18-2008 08:08 AM
No Midi out 002 yet light blinks? gibson_sg 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 10-30-2004 01:03 PM
HELP! Link light blinks and turns off! charon 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 04-13-2004 09:55 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:22 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com