Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-15-2004, 06:11 PM
sethmetal sethmetal is offline
Member
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 7
Default Trouble while recording

I just recorded 2 tracks of guitar using 2 mic's at once with no problem and when I try to record the next 2 tracks I receive the following message while recording, but not while playback occurs:

"DAE can't get audio from the disk fast enough. The disk could be too slow or needs to be fragmented". We're running the program on a Western Digital 7200 rpm external IDE hard drive. I have no firewire connection, but rather USB. I never had this problem before. I defragmented the drive just in case. Does anyone know what is wrong? Thanks in advance.

Seth
Reply With Quote
  #2  
Old 01-17-2004, 09:17 AM
nbennett nbennett is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 117
Default Re: Trouble while recording

I'm getting this error as well with my 1.25Ghz/1GB AlBook - not sure what the problem is - i've tried it with the external drive thru the fw800 port as well as connected to the 002R and still nothing - any advice out there?

i'm getting maybe 20 tracks & 10 plugins with my 002R - anybody have any tricks for trimming CPU usage as well?

thanks
__________________
Macbook 2.4Ghz/4GB
002R
10.5.5
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Trouble Recording...Help Please!!!! chimpy Pro Tools SE and Essential (Win) 2 12-15-2010 02:26 PM
trouble recording jansey1 Pro Tools M-Powered (Mac) 1 02-06-2010 09:08 PM
Recording Trouble Schrider 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 05-06-2007 12:36 PM
Trouble recording Help!?! TheBaron 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 10-27-2004 12:13 PM
M Box trouble recording bradford 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 07-06-2003 08:08 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:52 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com