Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Eleven Rack

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 12-03-2011, 12:10 AM
andresumana andresumana is offline
Member
 
Join Date: Nov 2011
Location: sweden
Posts: 1
Default problems with the expansion pack codec

I tried to install my pack expression but no activation codes are valid, I have read here in the forum, I found an email address, e-mail I waited a week and have had no response, I'm pretty disappointed in the support system Avid. I hope to help resivir here, I live in Sweden and is a bit conplicado for me to call USA that do not speak English.
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
problems with AVC codec videos viaspiaggia Post - Surround - Video 34 06-12-2013 07:49 PM
expansion pack pinnacle Pro Tools 10 1 09-05-2012 05:46 PM
please help, problems with the 11r expansion pack download aerdelee Eleven Rack 2 04-05-2011 01:16 PM
ACE MEGA CODEC PACK issue harbong 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 03-02-2006 11:56 AM
5.3.1. compatibility problems with Quicktime codec glenbo Post - Surround - Video 4 05-18-2005 02:45 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:03 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com