Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Windows

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-09-2013, 05:02 PM
KingDomanic KingDomanic is offline
Member
 
Join Date: Aug 2013
Location: Illtown, Illinois
Posts: 1
Default Has this or does this happen to you ???

Trying to make the jump from hardware to all software seems to come with headache after headache for me. Sorry to pass it along but help me fix this if you've had/have the same issue happening.

I run PT on a MacBook Pro and a PC. The PC has more memory and houses most of my plugins so I use it more. I recorded something a few days ago and I started up my computer today to put the finishing touches on bass line.

So I insert my iLok and click on the PT icon, it starts to fire up then I get an error that says...."Could not complete the command because access is denied. (5) C:\Program Files (x86)\Avid\DAE\DAE Prefs"

WHAT HAPPENED TO CAUSE THIS AND HOW DO I CORRECT IT ?????????
Reply With Quote
  #2  
Old 08-10-2013, 04:20 PM
Sjoberg Sjoberg is offline
Member
 
Join Date: Aug 2013
Location: Sweden
Posts: 9
Default Re: Has this or does this happen to you ???

When ever i get these sort of errors it usually has to do with a plug-in in the session.
When in the "open-session" window shift+click "open" to open the session with all plug-ins deactivated.
__________________
Win7 Ultimate 64-bit, Pro Tools 10, RME Babyface.
i5-3570 3.4Ghz, 16GB DDR3 665MHz, MSI Z77-G43, GTX 680, 1TB Samsung HD103UJ.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ever had this happen??? 84outlaw 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 10-05-2007 09:33 AM
How did this happen ronfinch Pro Tools TDM Systems (Mac) 7 02-26-2007 08:10 AM
44.1k > 48K.......what will happen? Super Seven 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 04-19-2004 02:26 PM
anyone have this happen ... john1192 Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 03-22-2004 11:45 AM
Why did this happen javdon 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 09-09-2003 01:44 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:33 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com