Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-29-2007, 04:16 PM
rkaynan rkaynan is offline
Member
 
Join Date: Mar 2001
Location: Oviedo
Posts: 31
Default Saving POD Patches In LE 7.3

Would anyone know how to do this?

In Protools LE 7.3, I want to somehow save my Line6 PODxt patches/settings that were used on tracks in songs.
Reply With Quote
  #2  
Old 09-29-2007, 10:02 PM
KamaSutra77 KamaSutra77 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2001
Location: Michigan
Posts: 1,284
Default Re: Saving POD Patches In LE 7.3

I believe the pod's respond to midi program change events. So that works for recalling your presets.

For recalling the actual patch settings, I'd rely on a back-up of the pod library file.
__________________
Huh?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Structure 1.1 Error Saving Patches anothercolour Virtual Instruments 9 12-27-2010 07:35 PM
Saving structure patches in bulk suicune Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 04-27-2009 11:52 AM
Method of saving all patches at once in Structure? Stuart P. Virtual Instruments 1 04-06-2008 01:03 AM
Saving Xpand! patches davegibbon Virtual Instruments 3 12-07-2007 06:32 AM
Saving Patches in PT Hardnox MIDI 0 10-28-2001 06:32 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:39 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com