Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Post Production > Post - Surround - Video

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-13-2001, 06:18 AM
georgia georgia is offline
Member
 
Join Date: Aug 1999
Location: NY,NY
Posts: 1,859
Default duplication of Automation moves from 1 item to another

Ok... Either i've forgotten or there isn't or i'm just dumb... ( don't answer that.. [img]images/icons/wink.gif[/img] )

anyway how do I copy a bunch of automation moves , say, from track volume to an insert bus volume ? is there a COPY command i'm missing ?


cheers

georgia
[img]images/icons/cool.gif[/img]
__________________
georgia hilton CAS MPSE MPE

Hilton Media Management

Film Doctors http://www.filmdoctors.com
Me... http://georgiahilton.webs.com/
Stage 32 http://www.stage32.com/profile/6569/georgia-hilton
My Production Company http://www.hiltonmm.com

CREDITS (partial) http://www.imdb.com/name/nm0385255/resume
MEMBER: IATSE LOCAL 700
Reply With Quote
  #2  
Old 06-13-2001, 06:30 AM
Reckless Erik Reckless Erik is offline
Member
 
Join Date: May 2001
Location: Reykjavik,Iceland
Posts: 735
Default Re: duplication of Automation moves from 1 item to another

Goto page 301 in the PT ref guide. You will be able to "control" things from there
__________________
nickcath@internet.is
Newcomer Audio Post
MacBookPro 2.3GHz i7 16GB RAM OSX 10.15.7, PT Ultimate 2022.4 HDn, MTRX Studio, 2x Avid S1, PT Dock...
MacPro 3.5GHz 6 core 64GB RAM OSX 10.15.7, PT Ultimate 2022.4 HDn, MTRX Studio, 2x Avid S1, PT Dock...
Reply With Quote
  #3  
Old 06-14-2001, 06:49 AM
georgia georgia is offline
Member
 
Join Date: Aug 1999
Location: NY,NY
Posts: 1,859
Default Re: duplication of Automation moves from 1 item to another

tks !


geo
__________________
georgia hilton CAS MPSE MPE

Hilton Media Management

Film Doctors http://www.filmdoctors.com
Me... http://georgiahilton.webs.com/
Stage 32 http://www.stage32.com/profile/6569/georgia-hilton
My Production Company http://www.hiltonmm.com

CREDITS (partial) http://www.imdb.com/name/nm0385255/resume
MEMBER: IATSE LOCAL 700
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
converting project sample rates moves automation! b1daly Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 05-02-2008 02:28 AM
AUtomation moves still not following file moves Ty Ford 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 08-05-2006 01:19 PM
Editing without moving automation moves Ty Ford Tips & Tricks 9 05-27-2006 10:09 PM
Automation Moves Occur Late nob turner 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 02-27-2006 10:34 AM
waves plugs bump on automation moves... tomcat Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 07-11-2004 01:47 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:25 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com