Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-16-2005, 04:47 PM
sirgarz sirgarz is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Posts: 8
Default Echo Boy and PT7.1cs2

I'm running a session at 96k 24 bit, and i cant seem to actually use echo boy on an aux. It does load up, but it doesnt seem to want me to run a signal through it, also when i select a preset or try to adjust parameters, my mouse cursor changes into a spinning disc and thats it. Anyone else have this happen to them?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Echo Express III and Echo Express Pro (HD Cards) Barry Johns Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 2 04-26-2013 07:37 AM
8.1cs2 Reckless Erik Post - Surround - Video 10 10-21-2010 10:27 PM
7.1.1cs2 on 10.4.9/10? DJ Insomaniac 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 06-22-2007 03:14 PM
Guitar Rig 2 and PT 7.3.1cs2, Anyone? arvid.lind 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 05-02-2007 12:50 AM
5.1cs2 chamois Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 04-05-2001 10:16 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:31 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com