Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Virtual Instruments

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 12-26-2010, 09:50 AM
anothercolour anothercolour is offline
Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: Cincinnati, OH
Posts: 242
Default Structure 1.1 Error Saving Patches

Hello all,
I just purchased Structure 1.1, and I'm having problems saving patches.
Here's the situation:
I make a patch from my own samples and save it to disc.
I then further edit the patch and attempt to save my new edits.
When I save over the previously written patch, I receive a message that reads:
"An error occurred while writing the patch file."
The patch is no longer usable from this point.
Is anyone else experiencing this?
I'm on a Mac, OS 10.6.5 with Pro Tools HD9.
Thank you.
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Saving structure patches in bulk suicune Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 04-27-2009 11:52 AM
Method of saving all patches at once in Structure? Stuart P. Virtual Instruments 1 04-06-2008 01:03 AM
Saving Xpand! patches davegibbon Virtual Instruments 3 12-07-2007 06:32 AM
Saving POD Patches In LE 7.3 rkaynan 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 09-29-2007 10:02 PM
Saving Patches in PT Hardnox MIDI 0 10-28-2001 06:32 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:43 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com