Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-14-2013, 08:54 PM
GodwinLee GodwinLee is offline
Member
 
Join Date: Nov 2013
Location: Hong Kong
Posts: 1
Default Problem Ask: "segmentation fault main thread address 0x0"

Hello,

I've a Problem in using Air Instruments in PT 10.3.7

I've install and Authorize the Air Instruments plugins (Structure 2, Strike 2, Hybrid 2 etc) in my New iMac yesterday, And it's work in PT11.
But i run PT10, it shows this Error:
"segmentation fault main thread address 0x0"
I want to ask, how to fix it?
(the other plugins (non AAX) are OK)

OS: 10.8.5
PT: 10.3.7

Godwin
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"segmentation fault" in thread "Main Thread" , at adress 0x0 melvindesk Tips & Tricks 0 06-13-2012 06:17 PM
segmentation fault in thread "main thread",at address 0x0 when import session data cheney5 Post - Surround - Video 2 05-24-2012 04:00 AM
"Segmentation Fault" "Main Thread" Error IceLitch macOS 6 08-12-2011 12:14 PM
"Segmentation Fault" in thread"Main Thread" at address 0x0 refuu 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 04-13-2011 05:18 AM
"Segmentation fault" in thread "MainThread", at address 0x0 digidub Post - Surround - Video 5 09-21-2010 01:09 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:11 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com