Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-06-2010, 08:05 PM
Jimmyboy7 Jimmyboy7 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Gilbert, AZ
Posts: 15
Unhappy Help!!! PTHD Native not working with my Rosetta 800

Ok, I have my Rosetta 800 hooked up and PTHD 9 via XHD card. PTHD native see's it as a 192 I/O but for some reason I see no activity on my Rosetta 800. I have it configured in the

Source to digital outs as:

Option *

Analog*

The source to Analog is configured:

Option *

Additionally, when I set the outputs correctly PT HD native won't play, the play button just blinks. I don't know what a else to do, I have deleted all IN/Out configs and set to default etc... I also have a document with a bunch of screen shots from my digitest diagnostics if someone wants to see it. Any help would be much appreciated as I am lost and bummed out

PC info:


SiSoftware Sandra

Computer
Model : System manufacturer System Product Name
Workgroup : WORKGROUP
Host Name : Jimmyboyz-PC
User : Jimmyboy

Processor
Model : Intel(R) Core(TM) i7 CPU 920 @ 2.67GHz
Speed : 2.67GHz
Cores per Processor : 4 Unit(s)
Threads per Core : 2 Unit(s)
Type : Quad-Core
Integrated Data Cache : 4x 32kB, Synchronous, Write-Thru, 8-way, 64 byte line size, 2 threads sharing
L2 On-board Cache : 4x 256kB, ECC, Synchronous, ATC, 8-way, 64 byte line size, 2 threads sharing
L3 On-board Cache : 8MB, ECC, Synchronous, ATC, 16-way, Exclusive, 64 byte line size, 8 threads sharing

Computer
Mainboard : Asus P6T DELUXE
BIOS : AMI 1102 12/18/2008
Bus(es) : ISA X-Bus PCI PCIe IMB USB FireWire/1394 i2c/SMBus
Multi-Processor (MP) Support : No
Multi-Processor Advanced PIC (APIC) : Yes
Total Memory : 6GB DIMM DDR3

Chipset
Model : ASUS X58 I/O Hub
Front Side Bus Speed : 2x 2.41GHz (4.82GHz)

Chipset
Model : Intel Core CPU Generic Non-Core Registers
Front Side Bus Speed : 2x 2.41GHz (4.82GHz)
Total Memory : 6GB DIMM DDR3
Memory Bus Speed : 2x 536MHz (1GHz)

Memory Module(s)
Memory Module : Super Talent SUPERTALENT 2GB DIMM DDR3 PC3-10700U DDR3-1334 (9-9-9-24 4-33-10-5)
Memory Module : Super Talent SUPERTALENT 2GB DIMM DDR3 PC3-10700U DDR3-1334 (9-9-9-24 4-33-10-5)
Memory Module : Super Talent SUPERTALENT 2GB DIMM DDR3 PC3-10700U DDR3-1334 (9-9-9-24 4-33-10-5)

Video System
Video Adapter : NVIDIA GeForce 9500 GT (Microsoft Corporation - WDDM v1.1) (32 SM4.0 1.35GHz, 512MB DDR2 2x400MHz, PCIe 2.00 x16)

Graphics Processor

Storage Devices
WDC WD2000BB-55GUC0 (200GB, ATA100, 3.5", 7200rpm, 2MB Cache) : 186GB (F:)
ST3500320AS (500.1GB, SATA300, 3.5", 7200rpm, NCQ) : 466GB (C:)
ST31000333AS (1TB, SATA300, 3.5", 7200rpm, NCQ) : 932GB (D:)
ST3500410AS (500.1GB, USB/SATA300, 3.5", 7200rpm, NCQ, 16MB Cache) : 466GB (G:)
Generic USB SD Reader (USB) : N/A (H:)
Generic USB CF Reader (USB) : N/A (I:)
Generic USB xD/SM Reader (USB) : N/A (J:)
Generic USB MS Reader (USB) : N/A (L:)
ATAPI iHAS222 8 (SATA150, DVD+-RW, CD-RW, 2MB Cache) : N/A (E:)

Logical Storage Devices
Hard Disk (F:) : 186GB (NTFS) @ WDC WD2000BB-55GUC0 (200GB, ATA100, 3.5", 7200rpm, 2MB Cache)
Hard Disk (C:) : 458GB (NTFS) @ ST3500320AS (500.1GB, SATA300, 3.5", 7200rpm, NCQ)
Audio (D:) : 932GB (NTFS) @ ST31000333AS (1TB, SATA300, 3.5", 7200rpm, NCQ)
FreeAgent (G:) : 466GB (NTFS) @ ST3500410AS (500.1GB, USB/SATA300, 3.5", 7200rpm, NCQ, 16MB Cache)
Removable Drive (H:) : N/A @ Generic USB SD Reader (USB)
Removable Drive (I:) : N/A @ Generic USB CF Reader (USB)
Removable Drive (J:) : N/A @ Generic USB xD/SM Reader (USB)
Removable Drive (L:) : N/A @ Generic USB MS Reader (USB)
Optical Drive (E:) : N/A @ ATAPI iHAS222 8 (SATA150, DVD+-RW, CD-RW, 2MB Cache)

Peripherals
LPC Hub Controller 1 : ASUS LPC Interface Controller
LPC Legacy Controller 1 : T0 A5-13h
Disk Controller : ASUS 4 port SATA IDE Controller
Disk Controller : ASUS 2 port SATA IDE Controller
Disk Controller : ASUS 6121 SATA2 Controller
USB Controller 1 : ASUS USB UHCI Controller #4
USB Controller 2 : ASUS USB UHCI Controller #5
USB Controller 3 : ASUS USB UHCI Controller #6
USB Controller 4 : ASUS USB EHCI Controller #2
USB Controller 5 : ASUS USB UHCI Controller #1
USB Controller 6 : ASUS USB UHCI Controller #2
USB Controller 7 : ASUS USB UHCI Controller #3
USB Controller 8 : ASUS USB EHCI Controller #1
FireWire/1394 Controller 1 : ASUS VT6306 VIA Fire II IEEE-1394 OHCI Link Layer Controller
SMBus/i2c Controller 1 : Intel 801xx/63xx SMBus

Printers and Faxes
Printer : Microsoft XPS Document Writer (600x600, Colour)
Fax : Microsoft Shared Fax Driver (200x200)

Peripherals
Media Player : ()
Media Player : ()
Media Player : ()
Media Player : ()

Network Services
Network Adapter : Marvell Yukon 88E8056 PCI-E Gigabit Ethernet Controller #2 (Ethernet, 1Gbps)

Power Management
Mains (AC) Line Status : On-Line

Operating System
Windows System : Microsoft Windows 7 Home 6.01.7600
Platform Compliance : x64

Windows Experience Index
Current System : 4.1
Reply With Quote
  #2  
Old 11-08-2010, 04:46 PM
Jimmyboy7 Jimmyboy7 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Gilbert, AZ
Posts: 15
Default Re: Help!!! PTHD Native not working with my Rosetta 800

Bummer, Apogee said they have not tested anything yet and have no ETA on when they will be able to help. Sweet Water is being cool, they are trying to help and are contacting AVID. Cross your fingers for me gang.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-23-2010, 05:07 PM
Jimmyboy7 Jimmyboy7 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Gilbert, AZ
Posts: 15
Default Re: Help!!! PTHD Native not working with my Rosetta 800

Bumplstiltskin
Reply With Quote
  #4  
Old 11-05-2011, 07:09 AM
Druphus Druphus is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: London,UK
Posts: 34
Default Re: Help!!! PTHD Native not working with my Rosetta 800

Did you ever get your Rosetta 800 working with your Native card?? Very curious to know the result cheers..
Reply With Quote
  #5  
Old 11-05-2011, 10:57 AM
Druphus Druphus is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: London,UK
Posts: 34
Default Re: Help!!! PTHD Native not working with my Rosetta 800

Just incase anybody's interested it looks like I've got my Apogee Rosetta 800 up and running with my Native card via X-HD both with Pro Tools 9 and also as the Mac OS System output.

Will see how stable (or not) this configuration is tomorrow when I do some stress testing and see if Native is a good move or not from TDM!

EDIT: Sorry I just realised I'm posting in the Windows section so sorry- I'm on Mac OS 10.6.7 here..
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Is any body running PTHD Native 9 w/ Rosetta? K Roche Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 5 04-06-2012 02:43 PM
New To PTHD Native Rig - I need (ADC) workflow advice from working Pro's End Over End Windows 4 02-17-2012 06:02 AM
Losing PTHD 2 to get HD Native...anybody? acmost Pro Tools 9 0 11-08-2010 06:33 AM
What does PTHD Native have over PTHD 9 running Natively? acmost Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 11-07-2010 12:06 PM
Major problem w PTHD 7.4cs2 Apogee AD16X/DA16X/Rosetta 800 rstreber Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 02-20-2008 02:19 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:59 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com