Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-10-2008, 05:10 PM
Dopamine Dopamine is offline
Member
 
Join Date: Dec 1999
Posts: 1,502
Default Mute Frees Assigned Voice - question

Any reason NOT to have this enabled?
Reply With Quote
  #2  
Old 11-11-2008, 12:17 AM
poly915 poly915 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: Austin, TX
Posts: 167
Default Re: Mute Frees Assigned Voice - question

Quote:
Originally Posted by Dopamine View Post
Any reason NOT to have this enabled?
This option is only useful if you you are setting explicit voices to tracks. If you set several tracks to the same voice, this option will allow you to "cascade" the available voice to each track as similarly voiced tracks are muted/unmuted.
If you are running all your tracks as 'dynamic', you will never need to use the "Mute Frees Assigned Voice" option.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-11-2008, 02:52 AM
Rail Jon Rogut Rail Jon Rogut is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Los Angeles, CA, USA
Posts: 14,492
Default Re: Mute Frees Assigned Voice - question

Muting will be slightly slower with this option enabled... The only time I enable it is when using voice stealing (comping).

Rail
__________________
Platinum Samples
www.platinumsamples.com
Engineered Drums for BFD
••••••••••••••••••••••••••••
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mute Frees Assigned Voice save bug RIO Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 08-09-2006 12:10 PM
> HD - Audio leak thru track w/ no voice assigned Howardk Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 02-22-2006 03:00 PM
Why does "mute frees assigned voices" go away? Frank Kruse Post - Surround - Video 2 09-19-2005 10:41 AM
Mute Frees Voice Please tha k man 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 8 06-23-2003 06:24 AM
Saving dsp resources... Mute frees voice? Kris Tips & Tricks 2 04-12-2000 07:48 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:38 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com