Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-09-2008, 11:03 AM
Mad955i Mad955i is offline
Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 3
Default Importing Midnam file

Hi

How do I import the Fantom X8 Midnam file into PT 7.4 LE?

Regards
Reply With Quote
  #2  
Old 03-09-2008, 12:23 PM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: Importing Midnam file

Put the .midnam file in C:\Program Files\Common Files\Digidesign\MIDI Patch Names

You're also going to need a .middev file. You can try my MIDDEV Generator, but as I state on that page, I make no guarantees and I can offer no personal assistance with your specific hardware.
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
  #3  
Old 03-09-2008, 12:32 PM
Mad955i Mad955i is offline
Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 3
Default Re: Importing Midnam file

Quote:
Put the .midnam file in C:\Program Files\Common Files\Digidesign\MIDI Patch Names

You're also going to need a .middev file. You can try my MIDDEV Generator, but as I state on that page, I make no guarantees and I can offer no personal assistance with your specific hardware.
Am I to believe that the Fantom X series, the biggest selling workstation of the past 3 years, doesn't already have these files included in ProTools?????

I am genuinely stunned that something so simple in other packages is so difficult and convoluted within PT.

Regards
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MIDNAM file for XP 30 Meneer Pro Tools TDM Systems (Win) 0 06-22-2011 04:53 AM
Midnam file for the Yamaha MO6/8? aikon MIDI 1 09-01-2007 08:20 AM
Anyone got Tyros2 .midnam file for PT LE? Damirr MIDI 0 01-24-2007 04:31 AM
Roland XV-88 midnam file...??? pk_hat 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 07-05-2005 07:24 PM
Where to get an OSX midnam file for Motif ES ? Earthling 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 10-29-2003 02:20 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:57 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com