Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Windows

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 01-30-2013, 01:38 PM
siscok5lyt siscok5lyt is offline
Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: 4717 Wexford Dr.
Posts: 6
Unhappy 9.0.6 no AudioBox USB Sound

I upgraded from PT 9.0.0 to 9.6.0 . My AudioBox USB quit working on playback, and record of an existing song. I tried every combination possible in the Playback Engine dialog box. I was unable to change the 256 HW Buffer Size.
Error code (-9129) came and went away after the first try. I have sound from
other software sources. Regards Robert
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Audiobox 22vsl with PT10 Valour Winds Third Party Interfaces 3 01-08-2014 05:35 AM
Using audiobox usb ascavetti94 Third Party Interfaces 2 08-05-2013 01:54 PM
Pro Tools 10 & Presonus Audiobox USB Elapse Windows 4 01-21-2013 05:28 PM
PROTOOLS 10 and Audiobox USB Help tuskaiae Windows 1 04-30-2012 04:28 PM
PT 9.06 Audiobox USB: Nothing is right... Tamhias Windows 1 01-08-2012 10:16 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:11 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com