Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Post Production > Post - Surround - Video

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 05-22-2012, 07:02 AM
cheney5 cheney5 is offline
Member
 
Join Date: May 2012
Location: London
Posts: 36
Default segmentation fault in thread "main thread",at address 0x0 when import session data

Hi
I keep getting this error; (segmentation fault in thread "main thread", at address 0x0) when importing session data from .aafs.
I have heard this is a PT 9.0.6 issue and i will have to uninstall and reinstall 9.0.0 and update to 9.0.5.
Is this true?? If so, are Avid going to address this issue?
This problem has plagued my facility and cost me a lot of time and money.

I have tried all the usual tricks:
delete prefs etc
move aaf to another drive/system
force quit and reboot
new session

Any other ideas to help would be great? I cant be the only person to update to 9.0.6 and have this issue??

Thanks

Matt

PT HD3 9.0.6 x3
OSX 10.6.8
Intel Dual Quad Core Mac Pro
4gb RAM
SDI Mojo
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem Ask: "segmentation fault main thread address 0x0" GodwinLee macOS 0 11-14-2013 08:54 PM
"segmentation fault" in thread "Main Thread" , at adress 0x0 melvindesk Tips & Tricks 0 06-13-2012 06:17 PM
"Segmentation Fault" "Main Thread" Error IceLitch macOS 6 08-12-2011 12:14 PM
"Segmentation Fault" in thread"Main Thread" at address 0x0 refuu 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 04-13-2011 05:18 AM
"Segmentation fault" in thread "MainThread", at address 0x0 digidub Post - Surround - Video 5 09-21-2010 01:09 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:00 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com