Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Tips & Tricks

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-11-2007, 06:01 PM
4times4mil 4times4mil is offline
Member
 
Join Date: May 2006
Location: No Calif. Bay Area
Posts: 201
Default Annoying as h*&$

what's up guys,
I don't know if this is a pro tools question so please forgive me if it's not. I'm using BFD all in PT 7.3 LE. I have it plugged into a instrament track and for some reason when I place data on the note line for my number 2 cymbal and left mouse click it I get this anoying buzz/hum. It sounds like what happens when you touch the live end of a 1/4 inch guitar cable if it's plugged into an amp that's turned on. The cymbal sounds fine but this buzz/hum is there as well. Has anyone had this problem and found a solution for it. Please help.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-11-2007, 06:06 PM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: Annoying as h*&$

Is that BFD or BFD lite? What version number?

This sounds like an old problem that the latest version of the plugin should solve. Check the FXPansion website for the latest version.
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
  #3  
Old 01-11-2007, 06:14 PM
4times4mil 4times4mil is offline
Member
 
Join Date: May 2006
Location: No Calif. Bay Area
Posts: 201
Default Re: Annoying as h*&$

I'm using BFD All V1.5.45 Q I will check to see if I'm out dated right now.
Reply With Quote
  #4  
Old 01-11-2007, 07:03 PM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: Annoying as h*&$

Last time I checked, Q was the latest.
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
  #5  
Old 01-11-2007, 07:09 PM
4times4mil 4times4mil is offline
Member
 
Join Date: May 2006
Location: No Calif. Bay Area
Posts: 201
Default Re: Annoying as h*&$

It looks like there's an M though I could be mistaken. Anyway the noise is gone. Thanks again.
Reply With Quote
  #6  
Old 01-11-2007, 07:10 PM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: Annoying as h*&$

M comes before Q in the alphabet...

M was first, Q is the latest.

Glad you got it sorted out.
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
  #7  
Old 01-11-2007, 07:06 PM
4times4mil 4times4mil is offline
Member
 
Join Date: May 2006
Location: No Calif. Bay Area
Posts: 201
Default Re: Annoying as h*&$

Thanks for the tip SPK. I went to the FXpantion site and looked at the updates. For some reason I had thought I had installed the latest update but my interface showed that I hadn't. I did have it in my download folder. So I installed it and the noise went away. But my interface still shows the same version. I'm confused but happy. thanks man.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Another annoying issue. A good issue, but still annoying. Plugin latency. DJ Hellfire 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 25 05-20-2010 05:26 AM
What's this? It's very annoying... nod25 Virtual Instruments 2 07-19-2009 02:49 PM
This is annoying Audiofarm Pro Tools TDM Systems (Mac) 22 10-18-2007 08:46 PM
relatively annoying bug in PT6.4 TDM prismtheory Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 06-03-2005 08:27 PM
Annoying, annoying, annoying... error 2 Anibal Pro Tools TDM Systems (Mac) 9 03-07-2003 02:20 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:49 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com