Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-12-2010, 11:11 PM
RhysC RhysC is offline
Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 21
Default Pro Tools not indicating clipping

I'm running a Fast Track Ultra 8R into PT M Powered 8.0.4 and no matter how loud a signal I feed into the interface, Pro Tools won't show any clipping. The clip indicator on the interface is lighting up and I have clip indicators enabled in preferences.
Any ideas?
Reply With Quote
  #2  
Old 10-13-2010, 01:03 PM
scenicrecords scenicrecords is offline
Member
 
Join Date: Feb 2010
Location: New Jersey
Posts: 177
Default Re: Pro Tools not indicating clipping

Check your levels in the M-Audio mixer, you may find that a fader may be down there, depending on your routing.
__________________
Dell Studio 1555 Laptop, Intel Core Duo T6600 2.2GHz, 4GB RAM
Windows 7 64-bit
Pro Tools M-Powered 8.0.4cs2
M-Audio Firewire 410 via Digi-Qualified SIIG FireWire 2-Port ExpressCard {NN-EC2012-S1}
Glyph 050Q 500GB via eSATA
Reply With Quote
  #3  
Old 10-13-2010, 11:40 PM
RhysC RhysC is offline
Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 21
Default Re: Pro Tools not indicating clipping

Yeah, still nothing. Clipping shows up in the M-Audio mixer, but not in Pro Tools.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Eucon On/off sends & EQIII band IN stops indicating. Audioartist Artist Series 3 09-09-2013 06:09 AM
Pro Tools Sound Problem Mic Clipping?? Advocate(NYT) 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 05-15-2011 08:35 PM
Preamp Clipping Pro Tools at -10dB! 2012 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 03-16-2006 10:24 PM
virtualizer clipping, pro tools headroom ok? neonknight 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 10-26-2004 03:03 PM
how do I make a Pro Tools mix louder without clipping??? rmeuchel Pro Tools TDM Systems (Mac) 7 09-01-2002 08:53 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:41 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com