Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Virtual Instruments

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-14-2007, 11:47 AM
zenguitarist zenguitarist is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 2
Default Structure registered to my ilok but not authorizing

I have checked my Ilok account and Structure is synched and installed to my dongle. when i start protools, I get a message that my liscense is expired and when i select renew, it says that my ILOK does not have the proper authorization. please help!
Reply With Quote
  #2  
Old 03-15-2007, 02:40 AM
JimaSound JimaSound is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Eugene Oregon
Posts: 7
Default Re: Structure registered to my ilok but not authorizing

I am having this same authorization problem.
Reply With Quote
  #3  
Old 03-15-2007, 09:05 AM
Ty Ford Ty Ford is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Baltimore, MD
Posts: 215
Default Re: Structure registered to my ilok but not authorizing

Furthermore, where is the "Acitvate structure iLok deposit" click on?


And what is the de-install procedure?



Ty Ford
Reply With Quote
  #4  
Old 03-15-2007, 03:20 PM
zenguitarist zenguitarist is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 2
Default Re: Structure registered to my ilok but not authorizing

Ty, I thought id try a uninstall and reinstall to fix the problem and it appears that uninstall is not an option.

Can someone please provide a solution???
Reply With Quote
  #5  
Old 05-17-2007, 01:44 PM
JanuS JanuS is offline
Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: Netherlands
Posts: 286
Default Re: Structure registered to my ilok but not authorizing

This goes for the new Structure Beta 2 iLok key as well! Installed on iLok, not according to Structure...
Reply With Quote
  #6  
Old 05-17-2007, 02:20 PM
Delta Music Belgium's Avatar
Delta Music Belgium Delta Music Belgium is offline
Member
 
Join Date: Oct 1999
Location: Sint-Truiden, Belgium, Europe
Posts: 577
Default Re: Structure registered to my ilok but not authorizing

I did get Structure Beta 2 authorised without any problem. On my iLok I have 2 authorisations now (Public Beta and Public Beta 2). The new Structure Beta 2 installer did replace the old version of Structure Beta and it loads into PT HD 7.3.1cs2 without any problem.

Btw, I find the new version much better, I did not get any crash so far! (with the old version I had a crash within 2 minutes of use)
__________________
Marc Schellekens
Delta Music Belgium - Pro Tools | HDX Studio
http://www.deltamusic.be

Pro Tools | HDX system:
Mac Pro (Mid 2012) 3.33 GHz 6-core - 32 GB RAM - OS X 10.14.6 - Magma EB7 - PT HDX3 - PT Ultimate - HD I/O 16x16 - HD I/O 16x16 Digital - 192 I/O - 192D I/O (x3) - SYNC HD I/O - Apogee Big Ben - Rosetta 200 - Avid S3 + Slate RAVEN MTi2 (x2) in a RAVEN CORE Station + 2 RAVEN CORE Station Sidecars - Almost all available AAX-DSP plug-ins
Reply With Quote
  #7  
Old 05-23-2007, 05:06 AM
JanuS JanuS is offline
Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: Netherlands
Posts: 286
Default Re: Structure registered to my ilok but not authorizing

Ok Delta, you're a lucky user...

But for the rest of us.... Is there a solution for this???

Digi? Wolfram? Please!
Reply With Quote
  #8  
Old 05-23-2007, 02:35 PM
Delta Music Belgium's Avatar
Delta Music Belgium Delta Music Belgium is offline
Member
 
Join Date: Oct 1999
Location: Sint-Truiden, Belgium, Europe
Posts: 577
Default Re: Structure registered to my ilok but not authorizing

My name is Marc, not Delta

I did the installation and authorisation procedure as stated in my previous post and everything went well, I do not consider myself lucky, I suppose it just worked as it should work.

Maybe you could post some system details, are you on a Mac or a PC? PT HD or PT LE?

These are some of my system details:

Mac G4 Dual 1.25 GHz (FW800) + 2 GB RM + OS X 10.4.9 + PT HD 7.3.1cs2
PT HD 7 Accel (1 x HD Core PCI + 6 x HD Accel PCI) inside 7-slot 64 bit Digidesign PCI Exp. Chassis
192 I/O + AD expansion card + 192D I/O + SYNC I/O + MIDI I/O + ProControl + Avid Mojo
__________________
Marc Schellekens
Delta Music Belgium - Pro Tools | HDX Studio
http://www.deltamusic.be

Pro Tools | HDX system:
Mac Pro (Mid 2012) 3.33 GHz 6-core - 32 GB RAM - OS X 10.14.6 - Magma EB7 - PT HDX3 - PT Ultimate - HD I/O 16x16 - HD I/O 16x16 Digital - 192 I/O - 192D I/O (x3) - SYNC HD I/O - Apogee Big Ben - Rosetta 200 - Avid S3 + Slate RAVEN MTi2 (x2) in a RAVEN CORE Station + 2 RAVEN CORE Station Sidecars - Almost all available AAX-DSP plug-ins
Reply With Quote
  #9  
Old 05-23-2007, 07:28 PM
AG AG is offline
Member
 
Join Date: Apr 1999
Location: LA, CA
Posts: 186
Default Re: Structure registered to my ilok but not authorizing

I had no problems installing and running the first beta, but I'm being asked for a response to a challenge when opening Protools 7.2 HD after installing Structure Beta 2.

After installing Structure Public Beta 2 1.0.4851 and opening Protools, I have the option of clicking Buy or Quit.

After Selecting Buy, I'm given the option to use license card, which I have none, so I go to next.

Then I have the option of internet or manual activation, so I select Internet and click next. Then I get a dialog box stating, "Unable to complete internet activation - The internet activation server returned a server error (HTTP status Apple) - Press OK to manually activate your software. This is where there is a challenge to which I have no response.

I see no Structure listed on my iLok.

What did I miss??

_Scott
Reply With Quote
  #10  
Old 05-24-2007, 02:32 AM
Delta Music Belgium's Avatar
Delta Music Belgium Delta Music Belgium is offline
Member
 
Join Date: Oct 1999
Location: Sint-Truiden, Belgium, Europe
Posts: 577
Default Re: Structure registered to my ilok but not authorizing

On the download page of Structure Beta v.4851 is a link that states [Activate Structure Beta iLok deposit], it puts a new Structure Public Beta 2 90 days authorisation on your iLok account (of course you need to download it to your iLok afterwards). Can you see this new authorisation on your iLok?
__________________
Marc Schellekens
Delta Music Belgium - Pro Tools | HDX Studio
http://www.deltamusic.be

Pro Tools | HDX system:
Mac Pro (Mid 2012) 3.33 GHz 6-core - 32 GB RAM - OS X 10.14.6 - Magma EB7 - PT HDX3 - PT Ultimate - HD I/O 16x16 - HD I/O 16x16 Digital - 192 I/O - 192D I/O (x3) - SYNC HD I/O - Apogee Big Ben - Rosetta 200 - Avid S3 + Slate RAVEN MTi2 (x2) in a RAVEN CORE Station + 2 RAVEN CORE Station Sidecars - Almost all available AAX-DSP plug-ins
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Having trouble authorizing iLok and downloading license to my iLok Ofentse Morris Windows 1 08-20-2012 04:36 PM
iLok Broken; never registered swalker2001 Pro Tools 9 4 04-17-2012 01:25 PM
Structure LE Not Authorizing on PT 9 CPTK2 (SL 10.6.6) redline1.com macOS 0 01-14-2011 10:05 AM
New iLok from Digital Village is already registered to another iLok.com account!? Vytis 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 02-06-2009 02:09 AM
ilok not registered abre Pro Tools M-Powered (Win) 1 12-06-2006 09:48 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:12 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com