Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-27-2005, 08:58 PM
mmarkus mmarkus is offline
Member
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 1
Default Ableton Live Midi Setup

I'm not seeing any midi input in live when i rewire from PT LE 6.4 using a Digi 002.

i've got Live 4.0.1 full version running, and under midi/synch i see "Digidesign Digi002 port 1" under "Active Devices: Input" in Live's Preferences menu. Am i mistaken to believe i should be seeing midi messages in rewire?
Would love to control live with my keyboard. Any suggestions would be appreciated..
thanks.

Michael
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Midi lagging in Ableton Live 8.2 xterraguy MIDI 0 07-04-2011 05:24 PM
Routing MIDI from PT to Ableton Live rewire. How? hzd 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 11-28-2006 04:17 PM
Ableton Live! 5 + Midi Controller mindcircus Pro Tools M-Powered (Mac) 1 10-14-2005 03:14 AM
Ableton Live! 5 + Midi Controller mindcircus MIDI 1 10-14-2005 03:13 AM
Digi 001 W/ Ableton Live Setup Question phil connors 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 03-26-2005 11:10 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:14 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com