Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-08-2003, 04:44 PM
xprod77 xprod77 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Miami, FL
Posts: 202
Default How to play Windows sounds through 001...

I know, I know... this is ill-advised... but unfortunately I don't have the luxury of having 2 computers anymore. So is it possible to play standard windows sounds(Windows media, real player..etc) through the 001? I'm taking a fully online class this semester that requires we be able to play back video lectures on our computer. If anyone has successfully been able to do this WITHOUT any problems or conflicts while recording, please let me know... thanks in advance guys.

-X-
Reply With Quote
  #2  
Old 01-08-2003, 04:45 PM
SSRJazz SSRJazz is offline
Member
 
Join Date: May 2000
Location: Columbia, Mo USA
Posts: 385
Default Re: How to play Windows sounds through 001...

install the wavedriver.
__________________
-Jeff Schoby
Sacred Soul Records
http://www.sacredsoulrecords.com
Reply With Quote
  #3  
Old 01-08-2003, 05:08 PM
xprod77 xprod77 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Miami, FL
Posts: 202
Default Re: How to play Windows sounds through 001...

Hmmm.. is that the only way? I'm using the ASIO driver to run Reason and you can't have both drivers installed at the same time...great!
Thanks anyway...

X
Reply With Quote
  #4  
Old 01-09-2003, 08:49 AM
mike001 mike001 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2001
Posts: 118
Default Re: How to play Windows sounds through 001...

I'm not sure that this will work but give it a try.

Create a second hardware configuration.
Config one uses ASIO Driver and the other uses the wavedriver. All it would require would be a reboot.
Worth a shot.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
System sounds don't play thru Mbox2 Pro in W7 Pro w/ PT 8.0.5 le scott_nikki1216 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 12-28-2011 03:11 PM
Pro TOols playback is OK, system sounds and other sounds won't play bimple Windows 1 08-24-2011 06:14 PM
Hybrid 1.5.2 will not play all sounds mindmusic Virtual Instruments 2 02-02-2009 11:47 AM
MBox2 Mini - How do I have Windows sounds play through MBOX? Jaison 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 05-19-2008 06:51 PM
Can I play the bundled sampletank sounds... TheLP 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 05-05-2004 07:22 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:13 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com