Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-15-2007, 10:07 AM
dave2005 dave2005 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2005
Location: California
Posts: 69
Default Delete a marker???

Its says in PT Ref. Guide that you click on 'memory location' box and the pop up dialog box will allow you to delete a marker - well, the dialog box for memory location markers has no 'delete' function anywhere! pls help. thx... PT MP 6.8
Reply With Quote
  #2  
Old 08-15-2007, 07:39 PM
jfitz jfitz is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Location: Atlanta, GA
Posts: 156
Default Re: Delete a marker???

open the dialogue, which is CTRL+#5
then ALT+CLICK on the one you want to delete.
__________________
Joe Fitz
Producer / Engineer
Reply With Quote
  #3  
Old 08-19-2007, 04:40 PM
brandymania1 brandymania1 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 238
Default Re: Delete a marker???

Click and hold the marker,drag and drop anywhere,its gone.


brandy
Reply With Quote
  #4  
Old 08-20-2007, 02:35 PM
dave2005 dave2005 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2005
Location: California
Posts: 69
Default Re: Delete a marker???

ok thanks
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Keyboard shortcut for jumping from marker to marker... shotgunndunn macOS 1 11-28-2012 08:45 AM
Quick way to delete Marker properties (when dealing with many Markers) theblotted Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 11-20-2009 10:12 PM
Trying to set bar/beat marker, tempo marker won't conform maitredebas Pro Tools M-Powered (Win) 0 07-31-2009 08:31 PM
Delete a Marker Micah777 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 06-01-2003 02:01 AM
Delete Marker bug in 5.0 Rail Jon Rogut Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 05-12-2000 10:17 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:22 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com