Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-17-2005, 11:41 AM
shaun1234 shaun1234 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 137
Default 6.9 stationary pad ??????????

created new template set it as stationary pad
when i open it it creates a copy in the session folder & does not ask me if i want to create a new session like the good old days
any one know what the heck is going on
seems more & more like instead of moving forward we are moving backwards
any advise would be appreciated
Reply With Quote
  #2  
Old 05-18-2005, 11:47 AM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,807
Default Re: 6.9 stationary pad ??????????

Please read the "Pro Tools 6.9 Read Me" file for information on this behavior.
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
  #3  
Old 05-18-2005, 02:27 PM
shaun1234 shaun1234 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 137
Default Re: 6.9 stationary pad ??????????

i must be stupid where is the read me documant that you are refering to???
thanks shaun
Reply With Quote
  #4  
Old 05-18-2005, 03:06 PM
davegilliss davegilliss is offline
Member
 
Join Date: May 2005
Location: Frederiksted, St. Croix, USVI
Posts: 39
Default Re: 6.9 stationary pad ??????????

Quote:
Please read the "Pro Tools 6.9 Read Me" file for information on this behavior.
It might have been nice to just cut and paste the appropriate section from the "Read Me" file so when other users search on this topic they have an answer instead of the run-around...
__________________
www.wave-creative.com
St. Croix | U.S. Virgin Islands
Reply With Quote
  #5  
Old 05-18-2005, 03:30 PM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,807
Default Re: 6.9 stationary pad ??????????

The Pro Tools 6.9 Read Me file can be found in:

MacHD>Applications>Digdesign>Documentation>Pro Tools

The reason I did not copy and paste the relevant section to get new users in the habit of reading the documentation before posting questions reqarding 'issues' that are clearly documented already. We have gone through the trouble of documenting this specifically to AVOID people posting here asking those very same questions.

Essentially, I'm trying to help YOU help yourself.
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
stationary pad ritch Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 06-12-2006 11:06 AM
Stationary Pad doesn't act the same in 10.4.2 Tim R. Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 01-04-2006 11:01 AM
stationary pad Bryan Cook Tips & Tricks 4 10-12-2005 09:53 AM
Stationary pad on LE6.9 Headmxr 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 06-13-2005 11:26 AM
Stationary Pads Sarah Faust Post - Surround - Video 2 01-31-2002 07:25 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:21 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com