Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 11-26-2005, 06:13 PM
Blue642 Blue642 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 28
Default 2 different probs.

Hey guys as you can tell I have 2 different problems, but first here's my specs.

Powerbook G4 1.67GHz, 17" screen 2GB SDRAM.
MAC OSX Tiger ver. 10.4.2
Pt 6.9.2
Digi 002

1.) Usually when recording I just monitor via the headphones in the headphone jack.
Today however I was trying to hook it up so that my friend & I could hear his guitar and click through 2 seperate pairs of headphones.

I routed the tracks to output, analog 3-4 stereo.

This didn't work b/c I could no longer hear through my headphones (in the headphone jack), so I just hooked up my headphones in 5-6 and duplicated his tracks to route the second set to my headphones.

When we were all done I unplugged all of the headphones and attached mine back into the headphone jack, I still couldnt hear anything.

Is there a reaosn that I can't hear the tracks at the same time he does?

and #
2.)This is a question about sampletank, I have the full version of sampletank to use with protools, I installed it to my system drive, and the sounds/instruments to my firewire drive, when I start it up it's completely blank.

I tried browsing to the indtruments and can see where they're located but they still won't open. Can I not load them from the external harddrive? I didn't want them to be on my system drive taking up the space.

How can I fix these? any help would be much appreciated.


-Blue
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
new probs yanncrusoe 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 11-29-2007 11:18 AM
SP2 M-box probs... Eloquist 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 07-25-2005 06:56 PM
DAE probs BBCalhoun 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 10-03-2002 06:30 PM
Hui and PT5 probs Bill Padley Pro Tools TDM Systems (Mac) 8 12-22-1999 01:20 AM
Probs Interval Pro Tools TDM Systems (Win) 4 05-08-1999 01:48 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:44 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com