Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 07-29-2007, 04:56 PM
teacherman teacherman is offline
Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: Birmingham, Alabama
Posts: 431
Default -6085 Error??

Just upgrade from an old MBox and PT 7.0 to new MBox Pro and PT 7.1.3.
IMac OSX 10.4.9.

Now, I get a -6085 error when attempting to record and/or playback.

Any clues to resolve this?

thanks.
__________________
27" iMac; 32gigRam; OSX Catalina 10.15.2; PT 2019.12.0; Apollo x8p; UAD-2-Satellite-TB3-Octo;
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
6085 error question about 6085 error mbox2 pro MacBook pro unibody 13". HELP TREXROCK 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 14 08-26-2016 01:35 PM
6085 Error OVER AND OVER.... The Tao Of Chris 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 15 05-18-2011 12:19 PM
Error 6085 simon_quinn 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 8 03-22-2011 06:00 PM
error -6085 stevemitchell 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 08-30-2009 08:17 PM
1 Cure for error 6085 and error 9093!!!!!!!!! CraigD 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 12-23-2002 08:30 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:23 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com