Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-05-2022, 08:06 AM
pie55 pie55 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 354
Default a1 and a2 not available as i/o?

hi
My system is a mac pro with Protools hd 8.1.1, Aurora 16 and 96 i/o



my issue is during mixdown (during recording I can use inputs a 1 and a2, which is 1 and 2 of the Aurora) a 1 and 2 are unavailable (greyed out), even though I"m using c 1and 2 (spdif ,mirrored) as my track outputs. A1 one and a2 are not used.


I use up all 22 channels during mixing (including my monitor out) with analog gear and would really like to get the 2 more i/o's as my console has 2 channels not in use.


ideas?
tks
Reply With Quote
  #2  
Old 07-07-2022, 02:00 PM
albee1952's Avatar
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 38,295
Default Re: a1 and a2 not available as i/o?

I'd start in the IO setup window and DEFAULT the IO settings(or restore if you exported/saved them previously).
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, HD/Native, 192 IO
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink, the more I mix

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 06:53 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com