Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Windows

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-30-2013, 01:38 PM
siscok5lyt siscok5lyt is offline
Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: 4717 Wexford Dr.
Posts: 6
Unhappy 9.0.6 no AudioBox USB Sound

I upgraded from PT 9.0.0 to 9.6.0 . My AudioBox USB quit working on playback, and record of an existing song. I tried every combination possible in the Playback Engine dialog box. I was unable to change the 256 HW Buffer Size.
Error code (-9129) came and went away after the first try. I have sound from
other software sources. Regards Robert
Reply With Quote
  #2  
Old 01-31-2013, 05:24 PM
albee1952's Avatar
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 39,419
Default Re: 9.0.6 no AudioBox USB Sound

Is the Audiobox the selected audio engine? Have you tried re-installing the Audiobox driver? Did you have a backup plan(like a drive image)? Did you have a specific NEED for updating to 9.0.6?(I found 9.0.3 to be the most stable version of 9).

If the term "drive image" is strange to you, buy Acronis True Image and save a drive image the day after you get things running nicely(thank me later).
__________________
HP Z4 workstation, Mbox Studio
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink, the more I mix

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #3  
Old 01-31-2013, 06:13 PM
siscok5lyt siscok5lyt is offline
Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: 4717 Wexford Dr.
Posts: 6
Default Re: 9.0.6 no AudioBox USB Sound

The AudioBox is displayed in the Playback Engine dialog box under Setup.
I have an Acronis true image present on a USB drive. I can go back to PT 9.0.0,
if an answer can not be found here. When I installed PT 9.0.6 the installation asked
me if I wanted to install Avid Audio. Should I have said NO?
The fixes in .1 .2 .3 .4 .5 & .6 are as long as your arm. I think it is time to upgrade.
Thanks for answering my post, Robert Thursday
Reply With Quote
  #4  
Old 01-31-2013, 06:19 PM
siscok5lyt siscok5lyt is offline
Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: 4717 Wexford Dr.
Posts: 6
Default Re: 9.0.6 no AudioBox USB Sound

The AudioBox is displayed in the Playback Engine dialog box under Setup.
I have an Acronis true image present on a USB drive. I can go back to PT 9.0.0,
if an answer can not be found here. When I installed PT 9.0.6 the installation asked
me if I wanted to install Avid Audio. Should I have said NO?
The fixes in .1 .2 .3 .4 .5 & .6 are as long as your arm. I think it is time to upgrade.
Thanks for answering my post, Robert Thursday
( I will go to PreSonus to see if they have an update to the driver. )
Reply With Quote
  #5  
Old 01-31-2013, 07:58 PM
albee1952's Avatar
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 39,419
Default Re: 9.0.6 no AudioBox USB Sound

Hmmmm. I would roll back and try 9.0.3(good on ya for drive imaging). If previous versions worked well, I think that's your best option. As for 10, you certainly could try the free 30 day trial to see how it works with the Audiobox(and the rest of your system). If it works well, the new features are great(and if it didn't, just restore from that image again). Good luck
__________________
HP Z4 workstation, Mbox Studio
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink, the more I mix

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #6  
Old 02-03-2013, 10:03 PM
siscok5lyt siscok5lyt is offline
Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: 4717 Wexford Dr.
Posts: 6
Default Re: 9.0.6 no AudioBox USB Sound

I upgraded from 9.0.0 to 9.0.6, because the help files did not agree with the 9.0.0
version. What I saw on the screen did not resemble the online help file.
Using PT 9.0.0 is like working without a manual.
Reply With Quote
  #7  
Old 02-03-2013, 10:57 PM
siscok5lyt siscok5lyt is offline
Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: 4717 Wexford Dr.
Posts: 6
Default Re: 9.0.6 no AudioBox USB Sound

WOW, thanks guys: reloading the driver did the trick, or it was all the clicking
to select the AudioBox USB again.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Audiobox 22vsl with PT10 Valour Winds Third Party Interfaces 3 01-08-2014 05:35 AM
Using audiobox usb ascavetti94 Third Party Interfaces 2 08-05-2013 01:54 PM
Pro Tools 10 & Presonus Audiobox USB Elapse Windows 4 01-21-2013 05:28 PM
PROTOOLS 10 and Audiobox USB Help tuskaiae Windows 1 04-30-2012 04:28 PM
PT 9.06 Audiobox USB: Nothing is right... Tamhias Windows 1 01-08-2012 10:16 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:32 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com