Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools SE and Essential (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-09-2013, 03:18 AM
dman007 dman007 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2013
Location: UK
Posts: 3
Default Pro Tools SE and Avid KeyStudio

Hi,

I'm trying to get Pro Tools SE to work but really struggling. It came with an Avid KeyStudio 49. I think it's Pro Tools 8.0.3

I installed the software, rebooted etc (rebooted lots of times now) . I then connected the USB thing with the headphone & Mic sockets... but whenever I try to run it, I just see this:

http://www.flickr.com/photos/14454544@N04/9709610064/

Followed by a Pro Tools Application Error that readss:

The application was unable to start correctly (0x0000142). Click OK to close the application.

Any help would be appreciated.

The laptop is:

HP Pavilion g6 Notebook PC
Windows 8 64-bit
Intel(R) Core(TM) i5-3230M CPU @ 2.60GHz
8GB RAM
Intel(R) HD Graphics 4000
IDT High Definition Audio CODEC
Intel(R) Display Audio
1TB HDD

Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 10-09-2013, 08:46 AM
Top Jimmy's Avatar
Top Jimmy Top Jimmy is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2005
Location: Spokane, WA
Posts: 5,713
Default Re: Pro Tools SE and Avid KeyStudio

Try downloading and installing the iLok license manager from iLok.com. This installer includes the iLok device drivers.


Parroted by me & Tapasquawk
__________________
James Cadwallader

Hackintosh - Gigabyte Z77X-UP5TH, Intel Core i7-3770K, 32GB 1600Mhz DDR3, 2x SATA 6Gb/s 240GB SSD, 3x SATA 6Gb/s 1TB HDD, 1x Glyph 2TB USB3 HDD, Mojave 10.14.6.

Pro Tools Ultimate 2021.12, HD Native, Focusrite Red 8Pre (Mac)
Pro Tools 2020.12, Mbox3 (Win)

Presonus Faderport, Pro Tools | Control
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unable to locate Avid hardware. Avid Pro Tools SE 8.0.3 (M-Audio KeyStudio 49) azndisast3r Pro Tools SE and Essential (Win) 3 09-21-2013 02:31 PM
Avid KeyStudio with ProTools SE - Cannot Get Sound pg1960 Pro Tools SE and Essential (Win) 0 06-02-2012 03:14 PM
Avid Keystudio HELP! PlokiPlokz Pro Tools SE and Essential (Win) 0 11-01-2011 02:14 PM
Pro Tools 9 and Keystudio 49 jrucks01 Pro Tools 9 0 08-09-2011 06:46 PM
pro tools keystudio ..need help asrmusic87 Pro Tools SE and Essential (Win) 1 12-01-2009 09:26 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:35 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com