Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-27-2010, 05:49 PM
Granof Granof is offline
Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 5
Unhappy KeyStudio Plugged In - Hardware not found.

Finally, Pro Tools M-Powered Essential 8 is installed with 8.0.3 updater for the Mac 10.6.3. I can get the software to start, but I get the following error message:

"unable to locate M-Audio hardware. Make sure your hardware is connected and turned on."

USB cable connected between the KeyStudio and the Mac. Also, I have downloaded the Micro_OSX_1.7.2-1.dmg driver.


Please help.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
pro tools crashes when keystudio is plugged in sterance Pro Tools SE and Essential (Win) 0 07-18-2010 07:42 AM
Will Pro Tools ever not need hardware to be plugged in? garrett.ifland General Discussion 2 04-14-2010 04:15 PM
PT stopped recognizing my keystudio hardware steelestandin Pro Tools SE and Essential (Win) 1 12-30-2009 01:22 PM
OS 10.5.1 Keystudio 49i No Harware found.. Snarf Pro Tools M-Powered (Mac) 2 02-03-2008 04:45 AM
Pro Tools without the hardware plugged in AngelEarth 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11 04-15-2006 09:48 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:34 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com