Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-09-2007, 11:21 PM
rossi68 rossi68 is offline
Member
 
Join Date: May 2007
Location: Norway
Posts: 353
Default Noises from 003

Hi Folks!
I just recently got my 003 factory. It all seems pretty ok.
But there is one thing. When I turn the 003 on or off, it will make noise.
Its a "electric snap and crackle" kind of noise. Really annoying.
Has anybody experienced something like this?

Rossi
__________________
Antelope Orion Studio 2017, UA 4-710, Presonus digimax FS, Sony DMX r100
Reply With Quote
  #2  
Old 07-10-2007, 01:14 AM
bladesg bladesg is offline
Member
 
Join Date: Apr 2004
Location: Australia
Posts: 485
Default Re: Noises from 003

Yes 003R does this too. I was concerned a little too at first coming from a 001, however apparently it's normal and 002R's do it too. Mine functions perfectly.
Reply With Quote
  #3  
Old 07-10-2007, 01:26 AM
rickthestick rickthestick is offline
Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Prescott, AZ
Posts: 141
Default Re: Noises from 003

Those are relays clicking as it powers up. This is perfectly normal.
Reply With Quote
  #4  
Old 07-10-2007, 07:35 AM
rossi68 rossi68 is offline
Member
 
Join Date: May 2007
Location: Norway
Posts: 353
Default Re: Noises from 003

Ok. Thanks
BTW, the 002R at work do not have th is noise.
Rossi:)
__________________
Antelope Orion Studio 2017, UA 4-710, Presonus digimax FS, Sony DMX r100
Reply With Quote
  #5  
Old 07-10-2007, 07:58 AM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: Noises from 003

Quote:
the 002R at work do not have th is noise.
Then it is broken. (or you aren't listening hard enough)

ALL 002 and 003 units do that on startup.
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
  #6  
Old 07-11-2007, 05:57 AM
rossi68 rossi68 is offline
Member
 
Join Date: May 2007
Location: Norway
Posts: 353
Default Re: Noises from 003

Jahwoll
__________________
Antelope Orion Studio 2017, UA 4-710, Presonus digimax FS, Sony DMX r100
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unwanted noises .. Mr Peete 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 02-17-2010 10:10 AM
Too much fret noises Ludia Tips & Tricks 16 03-06-2009 05:35 AM
Noises Wyn Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 02-01-2004 01:38 AM
pop noises jata 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 01-24-2004 02:45 PM
Noises from my 867! 8 bit 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 11-08-2001 02:04 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:41 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com