Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-06-2006, 03:54 PM
JBRecording JBRecording is offline
Member
 
Join Date: Dec 2002
Location: Somewhere in the USA
Posts: 128
Default Midi input problem

Hey all...

For some reason I can't specify one midi input when using instrument tracks. I have an M-Audio trigger finger, Roland Juno-D, Kurzweil PC1x and Roland TD-6 V-drumset. For some strange reason whenever I choose one track to take it's input from the Juno-D, every piece of MIDI gear still triggers that.

I've got a friend here and he's playing the v-kit...I was going to Jam with him, I'd play out stuff on the Trigger Finger, but we were both triggering the same virtual instrument I was triggering (XPand) - very annoying.

Anyone encounter this?

I'm running 7.1 on a Mac G5...Digi002R. Midi interface is MOTU Microexpress usb. OSX 10.4.3.

Thanks

~JB
__________________
MacBook Pro 15" Mid-2010
2.66 Ghz Core i7
8GB RAM
Mac OS X 10.7.3
Pro Tools 9.0.6
M-Audio Profire 2626

Kurzweil PC1x & M-Audio Keystation 61es
Reply With Quote
  #2  
Old 05-06-2006, 06:44 PM
randyT randyT is offline
Member
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 228
Default Re: Midi input problem

probably caused by the settings you have for default midi thru. look in "setup/preferences/midi" . i have been setting "Default Thru Instrument" to "none" and just hitting "record" on the channels i want to play or record on.

randy
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem with MIDI input hepfinger Pro Tools 11 4 09-29-2013 08:12 AM
MIDI input problem bakerja Windows 5 10-30-2011 05:56 PM
Midi problem - no INPUT DEVICE option in MIDI menu tam103 MIDI 2 01-05-2007 09:01 AM
Midi input problem guym Pro Tools M-Powered (Win) 2 07-24-2005 04:48 PM
no midi input .. OMS problem ? joshua7 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 08-23-2000 02:35 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:34 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com