Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-21-2010, 07:33 AM
basslik's Avatar
basslik basslik is offline
Member
 
Join Date: Dec 2007
Location: Phoenix, Arizona
Posts: 1,675
Default help please PT9

I updated to Snow Leopard 10.6.3, then installed the combo update here Mac OS X v10.6.5 Update (Combo),
then installed the audio device drivers from the disk, then pro tools, as states in the manual, then I installed the demo as it suggests to make sure it's working but it says lost communication with the hardware, increase buffer, but it did load the demo , just can't play it back, and my 003 console says offline?, WHY ME (lol)
__________________
MAC PRO 2010 5,1 3.46hex 128ram - HIGH SIERRA - PT 2020.3 / 003 CONSOLE /DIGIMAX FS /PCM90 2CHANNEL SPDIF

Reply With Quote
  #2  
Old 11-22-2010, 01:42 AM
Meads Meads is offline
Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: Germany
Posts: 2,902
Default Re: help please PT9

Checked playback engine for which hardware is supposed to be used?
Something wrong with your firewire port/bus?
__________________

iMac Pro
- MacOS 10.14.6
---
- Pro Tools U HDN 2019.6
- Avid HD Omni + HD I/O 8x8x8
- C|24 | S3 | Dock
Reply With Quote
  #3  
Old 11-22-2010, 07:22 AM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 36,577
Default Re: help please PT9

Did you install the separate 002/003 drivers?
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, Presonus Studio 1810C
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


I started in this business with nothing..........and I have most of it left

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #4  
Old 11-22-2010, 07:00 PM
basslik's Avatar
basslik basslik is offline
Member
 
Join Date: Dec 2007
Location: Phoenix, Arizona
Posts: 1,675
Default Re: help please PT9

Quote:
Originally Posted by albee1952 View Post
Did you install the separate 002/003 drivers?
I installed the software update from apple (BAD) I know, I did by accident, anyways my PT9 boxed version came with device drivers, and installed the 003, but I did download the combo update, but didn't install it yet cause I already installed the APPLE update, is it too late to install the combo?
__________________
MAC PRO 2010 5,1 3.46hex 128ram - HIGH SIERRA - PT 2020.3 / 003 CONSOLE /DIGIMAX FS /PCM90 2CHANNEL SPDIF

Reply With Quote
  #5  
Old 11-22-2010, 07:45 PM
Bender Bender is offline
Member
 
Join Date: May 2003
Location: Milwaukee, Wisconsin
Posts: 1,147
Default Re: help please PT9

Do you have the 003 selected in the playback engine.
Reply With Quote
  #6  
Old 11-22-2010, 07:56 PM
basslik's Avatar
basslik basslik is offline
Member
 
Join Date: Dec 2007
Location: Phoenix, Arizona
Posts: 1,675
Default Re: help please PT9

Quote:
Originally Posted by Bender View Post
Do you have the 003 selected in the playback engine.
Will check that out bender, thank you all, and give you folks an update, also whats the good feedback on the ones using PT9?
__________________
MAC PRO 2010 5,1 3.46hex 128ram - HIGH SIERRA - PT 2020.3 / 003 CONSOLE /DIGIMAX FS /PCM90 2CHANNEL SPDIF

Reply With Quote
  #7  
Old 11-22-2010, 09:43 PM
sunburst79 sunburst79 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: Cleveland, Ohio USA
Posts: 12,763
Default Re: help please PT9

Quote:
Originally Posted by basslik View Post
Will check that out bender, thank you all, and give you folks an update, also whats the good feedback on the ones using PT9?
FWIW my MBP which I hadn't been using with PT for quite some time installed the software update and PT would not launch. I repaired the disk permissions and ran the Combo Update and it helped.
__________________
Scott

Formerly Hobo Wan Kenobi

Core 2 Specs Page

ASUS P6T6 Revolution | i7 930 | 12GB OCZ DDR3 1600 7-7-7-20 | PTLE 10 | CPTK | 003 | Presonus D8 | 11Rack | Alesis AI3 | Presonus HP60 | Mercury + Studio Classics | Sound Toys | MasseyPack | Axiom61 | MAudio Keystation Pro 88
Reply With Quote
  #8  
Old 11-23-2010, 05:43 AM
basslik's Avatar
basslik basslik is offline
Member
 
Join Date: Dec 2007
Location: Phoenix, Arizona
Posts: 1,675
Default Re: help please PT9

Quote:
Originally Posted by sunburst79 View Post
FWIW my MBP which I hadn't been using with PT for quite some time installed the software update and PT would not launch. I repaired the disk permissions and ran the Combo Update and it helped.
I'm, shocked that there is no sticky keys or any kind of replies from from DIGITECH SUPPORT regarding PT9?, sunburst is it to late to install the combo after I already installed the the regular update from APPLE?, thanks
__________________
MAC PRO 2010 5,1 3.46hex 128ram - HIGH SIERRA - PT 2020.3 / 003 CONSOLE /DIGIMAX FS /PCM90 2CHANNEL SPDIF

Reply With Quote
  #9  
Old 11-23-2010, 07:10 AM
sunburst79 sunburst79 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: Cleveland, Ohio USA
Posts: 12,763
Default Re: help please PT9

Quote:
Originally Posted by basslik View Post
I'm, shocked that there is no sticky keys or any kind of replies from from DIGITECH SUPPORT regarding PT9?, sunburst is it to late to install the combo after I already installed the the regular update from APPLE?, thanks
Its always been normal procedure to run the Combo Update instead of the Software update on the Mac when it comes to updating the OS.

You should be able to run the Combo Update after the fact. I was. Check your disk permisions when done.
__________________
Scott

Formerly Hobo Wan Kenobi

Core 2 Specs Page

ASUS P6T6 Revolution | i7 930 | 12GB OCZ DDR3 1600 7-7-7-20 | PTLE 10 | CPTK | 003 | Presonus D8 | 11Rack | Alesis AI3 | Presonus HP60 | Mercury + Studio Classics | Sound Toys | MasseyPack | Axiom61 | MAudio Keystation Pro 88
Reply With Quote
  #10  
Old 11-23-2010, 05:48 PM
basslik's Avatar
basslik basslik is offline
Member
 
Join Date: Dec 2007
Location: Phoenix, Arizona
Posts: 1,675
Default Re: help please PT9

Quote:
Originally Posted by sunburst79 View Post
Its always been normal procedure to run the Combo Update instead of the Software update on the Mac when it comes to updating the OS.

You should be able to run the Combo Update after the fact. I was. Check your disk permisions when done.
Thanks, intend to do that. peace
__________________
MAC PRO 2010 5,1 3.46hex 128ram - HIGH SIERRA - PT 2020.3 / 003 CONSOLE /DIGIMAX FS /PCM90 2CHANNEL SPDIF

Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 11:15 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com