Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-05-2006, 03:28 PM
QuietLikeaCrow QuietLikeaCrow is offline
Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1
Default Protools refused to load.

Hello everyone, mediumly experienced protools user, neophyte mac user. I'm running Protools LE 6.7 on a Powerbook G4 OS X 10.3.9

Anyway, I did a clean uninstall of protools, because every time I loaded up a session, it would crash...but now I can't load protools at all, as soon as I start the program, I receive this error:

Application Launch Failure: The application "Pro Tools" could not be launched because of a shared library error: "3<Pro Tools PPC dbg><DAE><DSI><DsiWriteHostRegister>"


Pleaeeeaaassee help this is ridiculous, I've never had so many problems with any single program ever.
Reply With Quote
  #2  
Old 08-08-2006, 10:56 PM
megamike megamike is offline
Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 2
Default Re: Protools refused to load.

ey. I had the same exact problem. Read the pro tools general trouble shooting sticky..there's something there that says to delete the the old pro tools files in the preferences folder. I forgot which ones exactly, but it should be in there. If that doesn't work try creating a new administrator account and then reinstall pro tools. If that doesn't work..you're going to need to do an "erase and install" of your operating system. Make sure you back up all of your files before you do.

I just reinstalled my operating system a few hours ago..so now the computer is starting fresh. But now whenever I try to open m-powered I get "network error this program is being used by another user" kind of thing.

By the way..I'm running 1.9GHZ PowerPC G5 with Mac OSX v10.4.2. I have M-Powered 7 and my audio interface is the Project Mix I/O. Anyone out there that can help us out?? I know we'll both ^^^ appreciate this very much. Thanks!

-Mike
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
cant load protools kkrivoshein Windows 0 05-06-2012 10:24 PM
ProTools LE 7.4 Will not load @ all, no GUI, HELP!!!!! KP2008 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 19 04-22-2008 10:30 PM
Instant Kernal Panic, Curtain of Death - Drives refused brunocoon 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 09-15-2007 06:02 PM
Click the protools icon protools does not load! feinded 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 13 08-27-2007 07:31 PM
D-Fi 7.0 : authorisation refused after update dolby 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 11-20-2005 03:12 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:02 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com