Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Other Products > MIDI

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-17-2003, 07:53 AM
LT LT is offline
Member
 
Join Date: Apr 2002
Location: Los Angeles
Posts: 38
Default Lexicon, Midi Beat Clock, and Pro Tools 6.0

Hi -

My Lexicon MPX-500 sync'd perfectly to midi beat clock sent by Pro Tools 5.3.x under OS 9.2.2. But it isn't syncing in Pro Tools 6.0.

Midi beat clock is enabled in PT, and the piece is configured to receive in the AMS setup.

Other synths and soft synths are syncing fine (i.e. Indigo).

Anyone have any ideas? Does the Lexi need some sort of special driver to work with AMS/OS X?

Thanks for any help,

LT
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools 10 Midi Beat clock error? bojdibotch1 Pro Tools 10 1 08-14-2013 04:12 PM
Pro Tools Slaved by Midi Time Code or Midi Beat Clock DarylBham MIDI 5 06-14-2009 01:55 PM
Setting up an Akai MPC for use with Pro Tools 8.x using MTC and MIDI Beat Clock. DigiTechSupt MIDI 0 04-02-2009 10:19 AM
midi beat clock peter99 Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 11-18-2008 12:47 PM
Triton...is MIDI Clock difrnt than MIDI Beat Clock BookSix 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 03-12-2006 12:24 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:33 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com