Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-29-2012, 07:00 PM
toolgirl toolgirl is offline
Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 70
Default "XPAND2.big" Xpand2 Can't Finde The Factory Content??

"XPAND2.big" Xpand2 Cant Find The Factory Content In Pro Tools 10??

Any Help Out There ..


the factory content was not found :

/aplications/digidesign/protools creative colection

PLEAS LOCATE THE CONTENT FILE "XPAND2.BIG"

IV'E SEARCHED
ANY IDEA WHERE I SHOULD LOOK NEXT/
Reply With Quote
  #2  
Old 02-29-2012, 08:04 PM
justus1900 justus1900 is offline
Member
 
Join Date: May 2009
Location: Montgomery, IL
Posts: 759
Default Re: "XPAND2.big" Xpand2 Can't Finde The Factory Content??

http://duc.avid.com/showthread.php?t=309645
__________________
Producer/Engineer/Musician
RIAA Platinum Sales Award: Lisa Stansfield "Affection"

Main:
Model: Dell 5750 Precision Workstation
OS: Windows 11 Pro 64bit
CPU:*Intel Core Processor i7-10750H (6 Core, 12MB Cache, 2.60 GHz to 5.00 GHz,
Memory:64GB, 2X32GB,DDR4 2933Mhz Non-ECC
OS M.2 512GB PCIe NVMe, Record Intel 1TB SSD, 2T SSD, 1TB SSD
Focusrite Scarlett 18i20 3rd Gen
AVID Pro Tools 2023.12
JBL LSR4328P 8"
JBL LSR310S 10 inch Powered Studio Subwoofer*
Yamaha HS50M Studio Monitors
Alesis Elevate 3 Studio Monitors
M-Audio Axiom 61 Midi Controller
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Xpand2 bank display "None", and haven't sound bacman Virtual Instruments 1 10-19-2013 12:37 PM
Xpand2 "illegal instruction attempted" sean_pc Pro Tools 10 1 06-27-2013 09:04 PM
"Xpand2.big" Xpand2 closes PT10 RamenShaman macOS 3 01-03-2012 08:44 PM
The Factory Content was not Found/ Xpand2, Mini Grand GCR MIDI 3 12-10-2011 10:47 AM
XPAND2, Factory content missing.....BIG file is 0 KB, and unnaccessible. dkstudios Pro Tools TDM Systems (Mac) 7 09-04-2011 03:03 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:51 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com