Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > RTAS & TDM Plug-ins

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-02-2024, 11:27 AM
cornerstonestudios cornerstonestudios is offline
Member
 
Join Date: Oct 2004
Location: england
Posts: 20
Default money for old sound replacer licence

Hi I'm running pro tools HD 5.3.1 on apple os9 and am in need of authorisers
for sound replacer, I am willing to buy the license from someone who has it
Thanks Leon
Reply With Quote
  #2  
Old 06-02-2024, 11:29 AM
cornerstonestudios cornerstonestudios is offline
Member
 
Join Date: Oct 2004
Location: england
Posts: 20
Default Re: money for old sound replacer licence

would also pay for pro tools HD 5.3.1 CD installer for apple os9 if anyone still has it
Thanks again
Reply With Quote
  #3  
Old 06-15-2024, 12:58 PM
cornerstonestudios cornerstonestudios is offline
Member
 
Join Date: Oct 2004
Location: england
Posts: 20
Default Re: money for old sound replacer licence

Quote:
Originally Posted by cornerstonestudios View Post
Hi I'm running pro tools HD 5.3.1 on apple os9 and am in need of authorisers
for sound replacer, I am willing to buy the license from someone who has it
Thanks Leon
Iv had a few messages just to clarify I'm after the floppy disk authorisers for sound replacer on pro tools 5.3.1 version for Apple OS9
Thanks
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sound Replacer? sethbrand Pro Tools M-Powered (Win) 2 04-13-2006 08:21 PM
Is there a drum replacer/sound replacer??? sethbrand General Discussion 2 03-08-2006 08:40 AM
my sound replacer makes the samples sound higher joeldavidlauver Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 05-24-2005 07:59 AM
Sound Replacer Alters Sound of Sample. vze24x2x Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 10-25-2003 07:10 PM
Sound Replacer? geoffh Tips & Tricks 3 09-02-2003 09:41 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:23 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com