Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-29-2005, 09:08 PM
estregan estregan is offline
Member
 
Join Date: May 2005
Location: Philippines
Posts: 13
Default drumagog to trigger BFD... how?

I have been trying to do this but I just can't seem to get any output. I also have tried to search the DUC but couldn't find solid answers. Here's what I did:

On my kick track, I inserted Drumagog and on drumagog's advanced tab, I selected enable MIDI output. I also chose the midi note C3 and channel 1. On drumagog I can see that the midi node is "Wavemachinelabs Drumagog midi channel 1". I then create an Aux track with BFD inserted, BFD says its MIDI node is Fxpansion BFD channel 1. Then I create the MIDI track and I choose the output "Fxpansion BFD channel 1". Now here's the problem... I cna't seem to change the input of the MIDI track to "Wavemachinelabs Drumagog channel 1". Why? Does it have something to do with the fact that I use an Mbox that has no MIDI capability?

Any help would be greatly appreciated. Thanks in advance.
__________________
-Norman-
M-Audio ProjectMix I/O,PTMP 7.1, A64 x2 3800+, MSI K8T Neo2-F v2.0, 2 Gb RAM, Win XP Pro
Reply With Quote
  #2  
Old 12-01-2005, 04:35 PM
estregan estregan is offline
Member
 
Join Date: May 2005
Location: Philippines
Posts: 13
Default Re: drumagog to trigger BFD... how?

Anyone?
__________________
-Norman-
M-Audio ProjectMix I/O,PTMP 7.1, A64 x2 3800+, MSI K8T Neo2-F v2.0, 2 Gb RAM, Win XP Pro
Reply With Quote
  #3  
Old 12-01-2005, 08:30 PM
JonnyGinese JonnyGinese is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: New York, USA
Posts: 1,069
Default Re: drumagog to trigger BFD... how?

why not just use sound replacer and import your own samples...
__________________
-AIM: RS Recordings -Skype: RSRecords
| Pro Tools 8 Native | Windows 7 64-bit| Q6600 @ 3.0ghz | 8GBs RAM | Digi002r |
Studio Site: Red Sneaker Records
Reply With Quote
  #4  
Old 12-01-2005, 09:25 PM
100grit 100grit is offline
Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 202
Default Re: drumagog to trigger BFD... how?

go to the drumagog forum, they'll help ya out.
Reply With Quote
  #5  
Old 12-01-2005, 10:12 PM
estregan estregan is offline
Member
 
Join Date: May 2005
Location: Philippines
Posts: 13
Default Re: drumagog to trigger BFD... how?

I already posted my question there but don't have any replies yet. Figured it was a problem with Pro Tools since users from the Drumagog forum said they can do it with other sequencing softwares.
__________________
-Norman-
M-Audio ProjectMix I/O,PTMP 7.1, A64 x2 3800+, MSI K8T Neo2-F v2.0, 2 Gb RAM, Win XP Pro
Reply With Quote
  #6  
Old 12-02-2005, 07:03 AM
lemix's Avatar
lemix lemix is offline
Member
 
Join Date: Oct 2003
Location: Toronto, Canada
Posts: 10,894
Default Re: drumagog to trigger BFD... how?

Norman,
Yes, I've seen your post there. Sorry I can not help, simply because I never use Midi..
Beside..there are still some missing features in V 4.02
Why don't you send an email to Rim ? He is great in helping users out.
good luck,
__________________
cheers,
Andrew


W7 pro 64_i7 3930K_16GB_ Nuendo 6.5.4-7.1.3 / PT 12.4 ------Mac Mini OSX Lion_PT 10.xx
Allen&Heath GS R-24M_ full rack of vintage analog boxes _UAD2_Nugen_iZotope_Melda_Waves_Plugin Alliance_DMG and more
2.0 and 5.1 monitoring
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Trigger VS Drumagog graveleye The Drum Room 6 08-17-2012 03:45 PM
drumagog and trigger skipping midi benromsdahl Windows 0 12-22-2011 09:53 AM
Need Trigger And Trigger Module MetalDrummer13 The Drum Room 1 09-08-2011 08:03 AM
Drumagog to midi or drumagog to BFD options? crizdee Pro Tools TDM Systems (Mac) 36 11-04-2008 02:16 PM
Anyone using Drumagog to trigger Reason? uno1234 Tips & Tricks 2 05-31-2006 06:39 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:43 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com