Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 9

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-21-2010, 03:17 PM
Imgoinmad Imgoinmad is offline
Member
 
Join Date: Nov 2004
Location: Brinnon, WA
Posts: 53
Default Toggle Track View not working (waveform/volume/etc)

I'm very used to using the minus key to toggle between track views or to use Option-Minus to toggle on all tracks.

The Pro-Tools 9 Shortcuts guide indicates this should still be possible, as it lists

Toggle Track View on all tracks ==> Option+Minus (–) key (on QWERTY keyboard)

This however is not working for me. Is there something I've done to turn off this functionality? I know I can use CTRL-Command plus left or right arrow to do something similar however I'd rather use the minus key.

Anyone have ideas?
__________________
Mac Pro
Two 2.66GHz 6-Core Intel Xeon “Westmere”
32gb RAM
Mac OS 10.8.5
Pro Tools 10.3.10 (full install)
CPTK
Digidesign 002 Rack
5 x Mackie HR824
1 x Mackie HRS120
Blue Sky BMC
Mackie Control Universal
M-Audio Axiom 49
Reply With Quote
  #2  
Old 11-21-2010, 03:37 PM
alyerpal alyerpal is offline
Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Los Angeles
Posts: 14
Default Re: Toggle Track View not working (waveform/volume/etc)

Are you sure the key command focus is on the edit window - [A-Z] box highlighted for the edit window?

Also, adding the control key to the Option+Minus keystroke should make it happen, even if key command is not focussed on the edit window.
__________________
PT 9.03 w-CPTK / 003 Rack / 2 x 2.8 GHz Quad core Intel Mac / Blackmagic Intensity Pro / AlphaTrack / Faderport / MotorMix / Nocturn / BlueSky BMC MkIII
Reply With Quote
  #3  
Old 11-22-2010, 12:58 AM
Imgoinmad Imgoinmad is offline
Member
 
Join Date: Nov 2004
Location: Brinnon, WA
Posts: 53
Default Re: Toggle Track View not working (waveform/volume/etc)

I've tried with and without the A-Z button clicked with same non-results. I figured it was maybe related to expose or something like that, but i've got all of that disabled
__________________
Mac Pro
Two 2.66GHz 6-Core Intel Xeon “Westmere”
32gb RAM
Mac OS 10.8.5
Pro Tools 10.3.10 (full install)
CPTK
Digidesign 002 Rack
5 x Mackie HR824
1 x Mackie HRS120
Blue Sky BMC
Mackie Control Universal
M-Audio Axiom 49
Reply With Quote
  #4  
Old 11-22-2010, 05:42 PM
Imgoinmad Imgoinmad is offline
Member
 
Join Date: Nov 2004
Location: Brinnon, WA
Posts: 53
Default Re: Toggle Track View not working (waveform/volume/etc)

This has to be some type of preference setting but I'm lost as to where it would be. Anyone with ideas?
__________________
Mac Pro
Two 2.66GHz 6-Core Intel Xeon “Westmere”
32gb RAM
Mac OS 10.8.5
Pro Tools 10.3.10 (full install)
CPTK
Digidesign 002 Rack
5 x Mackie HR824
1 x Mackie HRS120
Blue Sky BMC
Mackie Control Universal
M-Audio Axiom 49
Reply With Quote
  #5  
Old 11-24-2010, 04:35 PM
Imgoinmad Imgoinmad is offline
Member
 
Join Date: Nov 2004
Location: Brinnon, WA
Posts: 53
Default Re: Toggle Track View not working (waveform/volume/etc)

Anyone? Bueller?
__________________
Mac Pro
Two 2.66GHz 6-Core Intel Xeon “Westmere”
32gb RAM
Mac OS 10.8.5
Pro Tools 10.3.10 (full install)
CPTK
Digidesign 002 Rack
5 x Mackie HR824
1 x Mackie HRS120
Blue Sky BMC
Mackie Control Universal
M-Audio Axiom 49
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Track view toggle always reverts to volume? tams Pro Tools 10 5 02-25-2012 07:31 PM
Waveform/Volume View Toggle Customizable? Max H. 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 02-06-2011 08:35 AM
Toggle volume waveform view Hanslemonverm 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 06-23-2010 11:40 PM
Toggle Track View on all tracks KC not working tokolosh 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 01-27-2009 09:13 AM
Waveform/Volume Toggle scot charles ProControl, Control|24, Command|8 2 12-12-2001 10:30 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:36 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com