Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-10-2006, 09:27 AM
DaveP DaveP is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: NYC
Posts: 166
Default PT7 Workspace bug

Here is a new one. When I drage a file from the Workspace to the timeline, I lose my video out of the firewire port when I return to the timeline from the workspace. Sometimes it just flashes to black and then returns. Other times it conks out entirely and I have to reset it. I can reset it by Toggling the "QuicTime DV Out FireWire" under options. A minor annoyance, but extremely repeatable.
__________________
Dave Paterson
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Workspace Desnica Pro Tools 10 3 11-21-2012 12:23 AM
any changes about workspace? bjkalahann macOS 0 10-21-2011 10:09 AM
Workspace RecRoom Post - Surround - Video 8 01-14-2009 06:48 PM
PT 7.3 Workspace Bug BGee Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 12-18-2006 12:31 PM
BDM Workspace Ronbfp 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 08-05-2004 07:20 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:59 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com