Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 01-22-2006, 11:47 PM
tomcat tomcat is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: New York
Posts: 1,454
Default PT 7.1 Crashes when opening legacy sessions

4.2, 5.0, 5.1, etc. sometimes i can get at a session by iporting tracks, but many thimes that crashes it too.
I didn't see anything in my search. any ideas?

thanks
__________________
tom

www.tompaul.com
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Opening current PT sessions with Legacy PT versions Media Man Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 05-15-2009 05:13 PM
Pro Tools 7.3.1 crashes when opening sessions Curt S 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 03-02-2007 10:32 AM
Opening Old PT sessions crashes PT 6.7 SkiMan Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 08-01-2006 08:13 PM
PT 7.1 Crashes when opening sessions. gwattaloopy1 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 07-19-2006 06:46 PM
PT7.1 crashes when opening PT6.4 sessions LeGato Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 03-08-2006 10:10 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:22 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com