Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 06-02-2005, 09:30 AM
GoneIndie GoneIndie is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Posts: 30
Default Re: Warning EQ3 Settings Not Saving @192

Vieris,

What kind of computer are you running your tests on?

"So far" the bug seems to be occuring in G4 systems and not G5 systems. My evidence of this is limited to

1) A conversation with a Digi tech that could NOT recreate the bug while using a G5,
2) 2fly's post that he is ABLE to recreate the bug on 2 seperate G4 systems,
3) My personal experience of the bug occuring on 2 seperate G4 systems,
4) SFXpost's post that he is UNABLE to recreate the bug on a G5.

I know this may not be conclusive evidence, but it is all I have been able to deduce and would hope to save someone the trouble we have gone through.

Thanks all and good luck
Reply With Quote
  #22  
Old 06-02-2005, 09:42 AM
vieris vieris is offline
Member
 
Join Date: May 2005
Location: West LA
Posts: 195
Default Re: Warning EQ3 Settings Not Saving @192

yeah we have G5's and i run my m-powered on a athlon 64.. i'll try it on a g4
__________________
"Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense."
Reply With Quote
  #23  
Old 06-02-2005, 09:51 AM
maccool maccool is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: UK
Posts: 398
Default Re: Warning EQ3 Settings Not Saving @192

Glad I caught this one before I got bitten!

I have the same buggy behaviour with EQIII in PTLE 6.9, OS X 10.3.8, on a Dual 2.0 G5.
__________________
Dual 2.0 G5, 10.4.6, PTLE 7.1, 002R
Reply With Quote
  #24  
Old 06-04-2005, 10:55 AM
GoneIndie GoneIndie is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Posts: 30
Default Re: Warning EQ3 Settings Not Saving @192

Mubeau,

Be careful,

brendan
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
settings not saving Fullsound Recording Pro Tools TDM Systems (Win) 0 02-10-2010 10:04 AM
Saving mix settings Fitzy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 09-29-2008 02:21 PM
saving settings davea Virtual Instruments 3 05-23-2007 08:15 PM
saving mix settings stewie Tips & Tricks 1 10-31-2006 11:07 AM
Saving CPU settings in PT 6 Dalecoz 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 06-13-2003 02:04 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:13 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com