Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-02-2010, 08:15 AM
lovehodge lovehodge is offline
Member
 
Join Date: Apr 2007
Location: Savannah, GA
Posts: 3
Default PTle Reinstall-how far back?

I'm trying to get back to PT le 8, on new hard drive after a crash:
No Ghost image... just my activation codes and ilok
Doh!

I started using PTle 5 years ago and have upgraded everytime a new version or patch has been available.
Do I need to revert all the way back to my initial PT version, and do every upgrade? OR can I start with one of my more recent upgrade-versions?

Please & Thank you,
Greg
Reply With Quote
  #2  
Old 02-02-2010, 09:19 AM
TOM@METRO's Avatar
TOM@METRO TOM@METRO is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2006
Location: Los Angeles
Posts: 17,461
Default Re: PTle Reinstall-how far back?

PT8 is a full installer, then 8.0.1 then cs1, I would stop there for now unless you have to run a 64bit system.
__________________
~ tom thomas

Formerly hobotom

Pro Tools Ultimate 2021 HDX
HD Omni and 192 I/Os
Windows 10
Intel Hexcore i7
All Samsung Pro SSDs
Ampex MM1200 2" 24 trk tape
Outboard: UREI, Eventide, Lexicon, Yamaha, TC Electronics, Orban, ART, EchoAudio, Dolby, Hughes, API, Neve, Audio Arts, BBE, Aphex, Berringer, MOTU, dbx, Allison, etc.
Plug-ins: Too many to talk about.

www.metrostudios.com
Reply With Quote
  #3  
Old 02-02-2010, 09:35 AM
lovehodge lovehodge is offline
Member
 
Join Date: Apr 2007
Location: Savannah, GA
Posts: 3
Default Re: PTle Reinstall-how far back?

Quote:
Originally Posted by TOM@METRO View Post
PT8 is a full installer, then 8.0.1 then cs1, I would stop there for now unless you have to run a 64bit system.
Thank you very much for that info Tom.
I was dreading all those other version installs.
Greg
Reply With Quote
  #4  
Old 02-02-2010, 09:45 AM
TOM@METRO's Avatar
TOM@METRO TOM@METRO is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2006
Location: Los Angeles
Posts: 17,461
Default Re: PTle Reinstall-how far back?

No problem.
__________________
~ tom thomas

Formerly hobotom

Pro Tools Ultimate 2021 HDX
HD Omni and 192 I/Os
Windows 10
Intel Hexcore i7
All Samsung Pro SSDs
Ampex MM1200 2" 24 trk tape
Outboard: UREI, Eventide, Lexicon, Yamaha, TC Electronics, Orban, ART, EchoAudio, Dolby, Hughes, API, Neve, Audio Arts, BBE, Aphex, Berringer, MOTU, dbx, Allison, etc.
Plug-ins: Too many to talk about.

www.metrostudios.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
faliure to launch PTLE 7.3 after OSX reinstall?... vivian thompson 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 10-04-2007 04:20 PM
Back to PTLE 6.9.2 KnoWhere Productions 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 04-23-2006 12:09 PM
Can't open PTLE 6.1.2 after OS10.2.8 reinstall Paul Cavins 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 05-16-2005 10:40 AM
After PTLE reinstall my hard drive "is not an audio playback volume" spudnik 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 07-11-2003 10:36 AM
Reinstall PTLE advice jpoprock 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 06-06-2002 05:05 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:50 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com