Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 11

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 06-23-2022, 05:46 PM
Ben Jenssen's Avatar
Ben Jenssen Ben Jenssen is offline
Member
 
Join Date: May 2000
Location: Oslo
Posts: 4,543
Default Re: 11 buses suddenly white not yellow

Quote:
Originally Posted by Ben Jenssen View Post
Just a bit of fun, you understand
Not the hanging, obviously…

Bugger.
Sorry.
__________________
Life-long audio enthusiast and small studio owner. Retired.
Mac Mini M1, 16gb RAM. MacOS 11.6.3 Big Sur. Pro Tools 2020.12.1.191.
Olasonic DAC, Dynaudio BM6p, Artist Mix, SSL UC1, Control on iPad.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Buses in PT 9 Media Man Pro Tools 9 17 01-13-2011 12:05 PM
How many buses should I have in LE 8? Badertime@hotmail.com 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 09-25-2010 01:39 PM
New Strike Look: Yellow submarine, Yellow submarine.... pablotec Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 05-07-2008 05:23 PM
Buses Darbilly Pro Tools M-Powered (Win) 2 09-19-2005 01:42 PM
buses rageagainst Pro Tools TDM Systems (Win) 1 07-23-2005 11:19 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:51 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com