Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 9

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-06-2012, 01:29 PM
mdb mdb is offline
Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 108
Default TL Space included in Complete production toolkit (2)?

I've read in several topics in the forum and elsewhere that the TL Space is included in the complete production toolkit (and was included in DV toolkit as well). I do have the Complete Production Toolkit 2 but it doesn't seem TL space is included. Should it be?

Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 03-06-2012, 02:06 PM
necjamc necjamc is offline
Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: RI
Posts: 2,671
Default

Tlspace is included as well as eleven and a few others. Did you buy it new? If you purchased it new then you should have the ilok auths for the extra plugs. If you bought it used then perhaps you only purchased the auth for the expanded capabilities.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply With Quote
  #3  
Old 03-06-2012, 02:37 PM
ejwells's Avatar
ejwells ejwells is offline
Member
 
Join Date: Feb 2004
Location: Ohio, USA
Posts: 4,530
Default Re: TL Space included in Complete production toolkit (2)?

CPTK 2 has none of the extra plugs that were in the original CPTK, but does have X-Form and the Surround Code Plug.
__________________
Pro Tools 10.3.3 | HD Native | HD I/O 8x8x8 | Mac Pro 8 Core Westmere | 24GB RAM | OSX Lion 10.7.4 | API 3124 | Chandler TG-2 | UA 4-710d | Empirical Labs Distressor EL8X | Kemper Rack |
Reply With Quote
  #4  
Old 03-06-2012, 02:48 PM
mdb mdb is offline
Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 108
Default Re: TL Space included in Complete production toolkit (2)?

Edit: I wrote the below without having seen ejwells comment.

I only have Eleven free.

I bought the DV toolkit on ebay, which I used to buy the crossgrade to CPT2. So I guess I bought it new, but it seems the crossgrade was incomplete anyway. Didn't even know something like that was possible. Wow.
Reply With Quote
  #5  
Old 03-06-2012, 02:54 PM
necjamc necjamc is offline
Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: RI
Posts: 2,671
Default

Quote:
Originally Posted by ejwells View Post
CPTK 2 has none of the extra plugs that were in the original CPTK, but does have X-Form and the Surround Code Plug.
I stand corrected. I saw http://akmedia.digidesign.com/news/d...t_DS_54504.pdfthis and didn't notice it was the original. Sorry


Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply With Quote
  #6  
Old 03-07-2012, 01:43 AM
mdb mdb is offline
Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 108
Default Re: TL Space included in Complete production toolkit (2)?

Did Avid remove the '2' from the CPTK? I find on the Avid website only information on the CPTK without the '2'.

I tried contacting customer support but it seems you need to purchase an 'Avid support code'. Wow again.
Reply With Quote
  #7  
Old 03-07-2012, 01:52 AM
ejwells's Avatar
ejwells ejwells is offline
Member
 
Join Date: Feb 2004
Location: Ohio, USA
Posts: 4,530
Default Re: TL Space included in Complete production toolkit (2)?

That's because the CPTK 1 hasn't been out there for a couple years, so they decided to just call it the CPTK.
You'll notice the product number still references it as a CPTK2:
#AR-DG-CPTK2-00.
If you got it as an upgrade direct from Avid, it's a CPTK2.
If you got it boxed from a dealer, it'll either say CPTK or CPTK 2 on the box.
There are still some original CPTK's out there.
__________________
Pro Tools 10.3.3 | HD Native | HD I/O 8x8x8 | Mac Pro 8 Core Westmere | 24GB RAM | OSX Lion 10.7.4 | API 3124 | Chandler TG-2 | UA 4-710d | Empirical Labs Distressor EL8X | Kemper Rack |
Reply With Quote
  #8  
Old 03-07-2012, 05:23 AM
mdb mdb is offline
Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 108
Default Re: TL Space included in Complete production toolkit (2)?

Okay, so I'd better have bought the 'old' CPTK because that one has some nice extra plugins. Very weird and confusing.. Anyone got a TL space for sale?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Upgraded from DV Toolkit 2 to Complete Production Toolkit...No Downloadable Content Sayt0n Windows 2 07-29-2012 06:04 AM
Complete Production Toolkit 2 Q? LBC Windows 1 02-27-2012 08:49 AM
upgrade from DV toolkit 2 to complete production toolkit nossnevs Post - Surround - Video 33 01-25-2011 07:09 AM
Is DV Toolkit included with 003 Factory Complete? studer 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 05-12-2010 11:09 AM
TL space not equipped for 5.1 in complete production toolkit??? tunespin Post - Surround - Video 9 11-29-2009 05:56 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:17 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com